boili

Konu, 'Yemler ve Yemleme' kısmında deliii tarafından paylaşıldı.

1. deliii

deliii ibrahim

bu boili tekniğini illaki önceden gölü yemleyip mi kullanmak gerekir yoksa direk takıp atmak mı gerekir yoksa takıp baska yemlerle( civci yemi, un vs.) ile yemlesek olur mu cvp ltfn

2. deliii

deliii ibrahim

yanlış yere yazmısım çok pardon

3. deliii

deliii ibrahim

ya bi yardım edinde su hamuru bizde deneyelim bakalım olacak mı yok mu cevap yazacak

4. deliii

deliii ibrahim

ya bi şey diyen yok yafff bi yardımcı olsanız

5. TheCloUd_Bursa16

TheCloUd_Bursa16 Özkan küçüK

Favori Kamış:
    Remixon KING 50
    En İyi Avı:
    Turna 8 kg, 8 kg SazaN
    merhaba ibrahim abi, balık avında yemleme yapmanın amacı, avlandığın bölgeye balıkların uğramasını sağlamaktır...yani sazan balığı sürekli gezerek yem aradığı için yemleme yapılan yerden gelen koku balığı oraya doğru hareketlendirir...işte bu yüzden, biz amatör balıkçılar avlandığımız bölgeye balıkları toplamak için bu yönteme başvururuz...çünkü yemleme yapılmadığı taktirde balıklar pek o bölgeye uğramazlar;)

ister mısır, ister boncuk olsun; boili de de yemleme yapılsada olur, yapılmasada olur...eğer yapılmazsa iş şansa kalmış...eğer yemleme yaptığınız taktirde balık almanız büyük olasalık...:) ...

saygılar...

6. deliii

deliii ibrahim

ama sunu da diolar balık boiliye alışmalı diolar ben ondan dedim bunu baska yemle yemleyip atsak diom nasıl olur cvp yazan da yok ki

7. avcı_55

avcı_55 Alaattin ışık

Favori Kamış:
    Olta.
    Bu konular hakkında o kadar çok yorumlar yazıldı çizildiki.Yeniden yeniden yazmanaın anlamı yok.
    Sen istersen formu bir gez eğer bulamazsan sana yardımcı oluruz.

8. moti

moti Tuncay

Favori Kamış:
    Favorim el oltası
    En İyi Avı:
    Torik-Kofana desem kim inanır ..? Ancak Kadir İnanır :D :D
    Boili tekniği ayrı şeydir avlanacağın alanı önceden yemlemek ayrı şeydir. avcı55 arkadaşımızın önerisine katılıyorum :) Boili hazırlanışı ile ilgili detay istersen forumda beni bul teferruatlı bilgi veririm :)