Aydın kardeşim bu kadar ketum olmaya gerek varmı , bu arada ele geçirdiğin yıldızları yanyana getir , al sana balıkcıların mareşal rütbesini , olaya birde böyle bakmak var.
Sevgili İsmail Ercanla evvelki gün beraberdik ve güzelce avlandık.Kimsenin acıklara cıkmaya cesaret edemediği bir günde,Balıkcı kahvesindekileri hayrete düşürecek oranda güzelce avlandık ve hayli balık tuttuk.Rapor ve resimlerini İstanbula döndüğünde yollayacak.Bence kendisi yıldızları hak edecek ölcüde,becerikli ve usta bir avcıdır.Artık ben onu bu şekilde hatırlayacağım. Sevgiler
Saygılar Vedat baba,Ercan kardeşimin avcılığından hiçbir zaman şüphem olmadı verdiği raporlar onun zaten referansı.Antalyada yaprak oynamaz iken marmara ve çevresinde şiddetli rüzgar eserken birlikte yaptığınız av maceranızıda sabırsızlıkla bekliyorum.Yıldızlar verilmez hak edilir , sizin gibi bir üstadımız bu onayıda verdikten sonra bizlere söz düşmez . Saygı ve hürmetlerimle.
Valla o balıkları tutmuş olmakla ve Vedat abi gibi bir üstadla ava çıkmış olmasından dolayı O yıldızların 5 ini Ercan'a takıcam Kalan 5 inede çekiliş yaparız artık.
teşekkürler kısmetli adam yunus,kısmettende öte azimli, sürekli çalışmasının karşılıgını alıyor bence varol nurlu abim dualarının karşılıgını aldık, bol çeşit yaptık sivricede limanda bende kepçeyle yakaladım. ilk defa gördüm, çok enteresan bir canlı teşekkürler abi ancak cevap yazabildim,malum yeni geldim
sevgili abicim, senin gibi bir üstaddan bu cümleleri duymak beni onurlandırmıştır. bana kattıgın herşey için teşekkürler
Abi keşke bende deniz yıldızı tutsaydım bence haline şükret Ben dipten bir yengeç çekiyordum ağırlaşınca heycanlanıp abandım bir anca kıyıa almak için ne bileyim yengeç Ben görmedim haliyle rengimi ama bembeyaz oldun dediler