TV de hava durumunu gösteriyordu, Boluya kar yağdı vs. diye anlatıyordu gölün kenarını gösterdi bi iki kişi balık tutuyordu, yoksa onlar sizmiydiniz Balıksız dönmemek de güzel, avınız bol bereketli daim olsun ...
avınız bereketli olsun.siz bu havada güzel bir zevk yapmışsınız biz onuda yapamadık yağmur çamur diyerek .rastgele
Off beee, Sırf o karın üstünde yatan kırmızı benekli kuzu için kalkıp Kayseriden abanta gidecem bigün, ilk resimdeki ile 2. resimdeki balık aynımı.? Birde alttaki derede mi çıkıyor göldemi bu abant alası.? Avlarınız bol bereketli olsun inşallah.
1. resim abant alası sadece abanta yaşar,2. resim dağ alası yüksek debili hızlı akan oksijeni bol derelerde yaşar gölde yaşamaz.
Güzel balıklar tebrik ederim. Hem Bolu'yu hem de balığa gitmeyi özledim. Çok kıskandım gerçekten. İnşallah bu sene gitme şansım olacak. Size bereketli avlar dilerim. Abant milli park olarak geçer. O nedenle avlanma fişi ile avlanılabilir.
Emre yıktın perdeyi eyledin viran abici. Abanticus'u, Macrostigma'sı ikisi de birbirinden yakışıklı, gözalıcı nadide balıklar. Tebrik ederim. Bu güzellikleri bizlere de ulaştırdığın için yüreğine sağlık, çok teşekkürler. Devamı da gelir inşallah en güzelleriyle. Kaşığı su üstü mü kullanıyorsunuz, tahmini ne kadar derinlikten gelmesi gerek? Bu sene ilk kez kullanacağım bu kaşığın kullanımı hakkında detay bilgiler de verebilirsen sevinirim, cevabın önemli. Tekrar teşekkürler.
Merhaba nuri abi bende size teşekkür ederim beğendiğine sevindim.kaşığı atabildiğiniz kadar uzağa atın dibe batmasını bekleyin sonra ne hızlı nede yavaş şekilde çekin,su üstü hiç denemedim hep bu şekilde yakalıyorum,havanın kapalı ve açık olmasına göre kaşığın rengini ayarlayın,kamış 10-40 atarlı,makina yüksek devirli 30 luk bi makina,misina 18'lik veya 20'likolabilir.
Emre çok sağol. Kaşığın dibe batması derken, tam dibe oturmayacak herhalde zira özellikle tatlısularda su tabanı fazla ileşkenli olur. Bu durumda sahteyi taktırma riski fazladır? Daha parlak renkli kaşıkları açık havada mı kullanmak gerek? Kusura bakma, heyecanımı mazur gör lütfen dedim ya ilk olacak ve günlerdir yapmayı tasarladığım bu avın etkisindeyim. Hazır pratik yapmış ve başarılı da olmuş birini bulmuşken sorayım istedim.
evet tam dibe oturursa takılır! zaman ayarlamasını yapın nekdar ugraşanızda her halukarda genede takılcak bişey bulur oda ayrı bi mevzu renk olayı şöle,pembe,turuncu,kırımızı renkler kapalı havada,parlıcak renkler acık havada iş yapması lazım.
Yarın nasipse Kuzgun'un yolları görünüyor. Gökkuşağı için pek ümitli olmasam da Turuncu/Metalikbeyaz kastmasterimi deneyeceğim. Hava kapalı.
Av zaten 10 Nisan'da yapılmış Okan. Takip etmiyorum fazla ama 1 Nisan'da yasak bitiyor diye biliyorum. Bir gün bende Abant alası yakalamayı çok isterim bu arada, güzel av olmuş Emre Bey.
evet benimde en büyük hayalim büyük bir abant alası kar görünce kış sandım onun için dedim abantda nisanda kar yağma ihtimalini düşümemeiştim