O gün balık olmasada bol bol hava aldık ve yeni yerler öğrandik akşama kadar iki tane kırmızı benek yakaladık ama onlarıda sudan çıkaramayı başaramadık kaldırınca oltadan düştü akşama doğru gelen köylü amca buralarda boşuna uğraşıyosunuz kendini bilmezler buraya tarım ilacı attı başka bi zaman gelin ben sizi bir yere götüreceğim dedi ve günümüzü bitirdik
O ne manzara öyle, inanılır gibi değil Gidemedim şu Bolu' ya bir türlü Sağol Barış nefis paylaşım için Cennet cennet.......
Av bahane, manzara şahane Önemli olan bu tür güzel manzaralarla iç içe olabilmek. Sizde bunu yaşamışsınız. İnşallah günün birinde balıkta olur
Vedat abi allah sana sabır versinde bu ilacı suya karıştıranlara akıl,fikir ve de acıma duygusu versin.
Tebrikler Barış kardeşim gene gezi tadında balık avı raporunla bu cennet yerlerin resimlerini paylaştın bizle sağol varol. Balık olmasada çok güzel geçirilmiş zamanlar bunlar dahasına rastgele. Bu cennet mekanlara tarım ilacı döken şuursuz tosbağalar bir dahaki sefere o tarım ilacında boğulsunlar.
doğa harikası... Orada olmayı çok isterdim. Balık gelmemiş bence buna üzülmeyin ve orada olmanın mutluluğunu yaşayın. Üniversiteyi Bolu' da okudum. Oraları çok iyi bilirim. Yanılıyo olabilirim orası Aladağ kamp alanının üst kesimleri olabilir. Bolu da özellikle gölcükte iyi balık çıkmakta. Herkese bol avlar. Kenan Kaya