Bolu gölcük

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında almuslu orars tarafından paylaşıldı.

1. almuslu orars

almuslu orars ORHAN

Favori Kamış:
    eurofish general 350
    Favori Makine:
    vigor carp 60
    Sen hala bunu idrak edemedin bilsem sormam zaten.. balık avcılığında çok yeniyim bilgi toplamaya calışıyorum senin gibiler cıkıncada insanda heves bırakmıyo işte..

2. ilkzey

ilkzey İlksen

Favori Kamış:
    Kasnaklı el oltam
    Favori Makine:
    Shimano 2500 HB
    En İyi Avı:
    Nerde o günler!
    Hakan Abi o göl Yeniçağa gölü. Ağır metal bulunmuş hem balıklarda hem de kerevitlerde. Oranın suyuyla sulanan bitkileri ve balıkları kesinlikle tüketmeyin diye vatandaşları uyarmışlar. Mezbahane ve evlerin atık suları yüzünden olmuş. Çok üzüldüm duyunca. Çok avlanmışlığım vardı o gölde. Kooperatif oradan ağlarla 9-10 kiloluk sazan alırdı.

3. bolulu14

bolulu14 çetin

Favori Kamış:
    Remixon Venüs 2.70 spin
    Favori Makine:
    Remixon Bluesky
    En İyi Avı:
    5 cm istavrit :)
    Bu bahsettiklerin cogu bolu için konuşuyorum piknik için gelenlerin mi dersin ag gerip havyarlı balıkları tutanları mı dersin kiralanan göllerde yine agla balık tutanlarımı dersin daha bilmedigimiz neleri vardır allah bilir

BİLGİ BİRİKİMİ + BİLİNÇSİZLİK + EN ÖNEMLİSİ VURDUN DUYMAZLIK

tabiata saygılı olmayı ne zaman ögrenecegiz bilmiyorum ....:( :( :(

4. achilleus52

achilleus52 Erkin

Favori Kamış:
    Bauer Baitcasting 2.10 / 5-25 medium
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 100TSHL Baitcasting
    En İyi Avı:
    Turna 108 cm / 8.6 kg
    Gölköyde Mayıs sonunda Turna katliamı yapmılmışta haberleri yeni yeni geliyor. Jandarmayı arayan duyarlı insanlarla dalga geçilmesi, önceden geceleri şimdi sabahın ilk ışıklarına kadar korkusuz ve arsızca tırıvırı atılması...

Geçenlerde ineklerini otlatan 14 yaşındaki bir köylü çocukla konuştum, çocuğun bana muhabbetin ortalarında "Abi burada boşuna avlanıyorsun, şehir dışından gece gelenler balık bırakmadı" demesi birkez daha yıktı beni. Güzelim Gölköy'üde mahfettik sanırım

5. Atilla Ö.

Atilla Ö. Atilla

En İyi Avı:
    Kırmızı Benekli Alabalık
    Özel avlanma izni diye birşey yoksa tebliğte nasıl geçiyor onu anlamadım ?

6. asenol

asenol ahmet şenol

Favori Kamış:
    fly
    Favori Makine:
    fly
    Özel avlanma izni dedikleri para veriyorsun ve avlanıyorsun kardeşim. Hepsi bu...