Dün akşam saatlerinde cıktımız yola hava kararmadan avlagımıza vardık aksam suyuna yetiştik derken bizi yer bulabilecek miyiz acaba telaşı sardı aynı zamanda göl civarında off road yarışları varmış saat 18.00 civarı avlaga vardıgımızda her zaman ki yerimiz boştu araçlarımızı park edip oltaları atmaya tam başlamışken yaylada oturan bir amca geldi buranın yasak oldugunu yayladaki hayvanların su içmek için bu civarı kullandıgını söyledi araya ben girdim amcayı ikna ettim 10 dk. dil döktüm işi tatlıya bagladık Akşam gün batımına yaklaşması bizi bir fazla gaza getiriyordu. aldıgım duyumlar ve yanımdaki arkadaşların anlattıklarına göre büyük sazan çıktıgını duymuştum oltalarımızı fazla oylalanmadan suyla buluşturduk ve fazla geçmeden balıkları bir bir almaya başladık saymadıgım için tahimini rakam veriyorum akşam saatlerinde 6-7 tane sazan aldık bunların 2 si yarım saat içersinde kendilerini mangal ateşinin üstünde buldu ve afiyetle yenildi akşam 10 sabah 10 arası olan avımızda ise yaklaşık 20-25 sazan aldık balıklar yine tahimini 1-4 kilo arası pullu sazan 1 tane aynalı tutuldu 1 tane yarılı oldugu için geri bırakıldı fazla uzatmadan fotograflara geçiyorum...reeling reeling reeling İYİ SEYİRLER Bu yaralı olan balık nasıl olmuş acaba bir fikri olan var mı ? altdaki resimde gölün sembollerinden bir kare... VAKİT AYIRDIGINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER...
Sazan yumurta dökerken kayalara tabana agaç köklerine vs sürtünür. Bu esnada çok ciddi yaralar alabilir. Enfeksyon kapmadigi takdirde kendiliginden iyilesir.
Maşallah cok güzel bi av Daha büyükleri gelsin bundan sonraki avlarınızda açılışı böyle bolsa kapanışı dört gözle bekliyoruz Rastgele
biraz yorulduk tabii ara ara yagan yagmurda balık tutmanın temiz hava almanın önüne geçemedi umdugumuz trofeyi yakalayamadık ama güzel bir gün geçirdik
evt abi mısır civciv yemi un yumurta vanilya karışımı hamur kullandık trofe olmasada boş çevirmedi bizi + boncuk kuru mısır denedim onlarda yemlemek gerekiyor
Çetin tebrik ederim Her ne kadar tatlı su avı maceramı yııllar önce bıraksam bile doğa manzarası bakımından tatlı su avları her zaman güzeldir:thumb: