Bolu'dan herkese selamlar... Ya arkadaşlar geçenlerde bir kamış almaya karar verdim ve nette bilgi toplarken bu forumu keşfettim. İnanın son 3 gündür nete girer girmez forumu açıyorum ve bilgisayar başında saatlerimi harcıyorum.. bu arada açtığım konu 90 küsür kez görüntülenmiş fakat hiç bişey yazılmamış. Konu hakkında bilgisi olanların yorumlarına acilen ihtiyacım var, link aşağıda.. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=28117 şimdiden teşekkürler...
merhaba Emre. sanırım foruma daha yeni üye olmuşsun. bizde adettirki gittiğin biryere önce selam verirsin, kendini tanıtırsın. oranın efradı sana hoşgeldin dileklerini sunarlar. daha sonrada sohbete başlarsın. derdini sıkıntını sevincini üzüntünü paylaşırsın.... benden söylemesi
Emre Bey hoşgeldiniz. Konuyu nereye açtığınızı bilmiyorum ama, devamını " tanışalım " bölümünde getirdiğinize göre sanırım yanlış yerde idi. Bu konuyu ilgili bölüme taşıyorum. Umarım yeterli bilgiye kısa sürede ulaşırsınız. Bu arada, imza ayarlarınızı tamamlamanızı rica ederim. Saygılarımla
sevgili Emre, google'da bile herhangibir konuyu aratmaya başladığın an ile alternatifleri bulacağın sonuçların oluşması arasında bile geçen bir süre var. sormuş olduğun soru ve veya sorulara konuya vakıf arkadaşlarımız elbet cevap yazacaklardır,
hepinize teşekkürler, cevabımı aldım ve kararımı verdim. Bu konuyu tanışma amaçlı açmıştım aslında ama sizce bu bölümde olması daha uygunsa benim için sorun değil.