Mehabalar yeni vakit bulabildim.Bu hafta sonu başıma gelen olayı anlatıcam.Uzun zamandan sonra bi balığa çıkalım dedik(babam ve arkadaşları ile) az kalsın 2 gün önce doğum günüm ölüm günüm olacaktı.Benim önceden hiç gitmediğim bir yere gittik adını unuttum.Avlak yerimi seçtim babamla beraber avlanmaya koyuldum.Az sonra babam karşı tarafa geçti.O gün akşamlarız diye bütün eşyalar yanımızdaydı(ocak ,gaz, çaydanlık...).Ben güneşin kavurucu sıcağında şemşiye yardımı ile korunuyordum ama eşya çantası korunmuyordu eşyaları aldıktan sonra üstünü kapamayı unutmuşuz.Ben doğanın güzelliğine kapılmış balık tutuyordum.Tabi çanta güneşte kalınca içindeki ocağa gaz doldurduğumuz tüp ısınıp genleşmeye başlamış ve güüüüüüüüm diye patladı ne olduğunu bile anlamadan şok oldum :eek: kafama vucuduma çarpan eşyalar suda yüzen kanca poşetleri hatta takım çantamız küçük valizdendi onun yan tarafı bile kopup suya fırlamış arkama döndüğümde manzara bana herşeyi anlatıyordu.Ucuz kurtulmuştum çünkü ölüm tehlikesi vardı çanta bana sadece 1 metre uzaklıktaydı allahtan açık olan bıçağı az önce kapamıştım.Patlayan şişe 15 metre ileri fırlamış kasistin sayesinde bana doğru değil sağ tarafıma doğru fırlamış şarkı gibi param parça olmuş bana doğru geldiğini düşünemiyorum bile.Zaten hep küçük balık geliyordu iyice moralim bozuldu diyeceğim o ki balığa eylenmek için gidiyoruz böyle bir şey anlattım çünkü başkaları tedbirli olsun diye bunun gibi nice örnekleri vardır herkes paylaşsın isterim ki tedbirli olalım kim isterki böyle bir şeyle karşılaşsın hele birde o gün doğum günü ise:( .Herkesin tedbirli olması dileğiyle kazasız belasız bol avlar:D :D :D