arkadaşlar , tatlı su avında hiç tecrubem yok ,ama borçka barajında balık avlamak niyetindeyim yayın balığı,bıyıklı ve kefal oluyormuş, üstatlarım ben hiç yayın yakalamadım,takım olarak denizde kullandığım dam 3m kamış,albastar beta60 10 biyalı,40 lık misina sizce bu takım nasıl kıyıdan avlanacağım yem,avlanma saati ve takım olarak ne tavsiye edersiniz saygılarımla
Bence yeterlidir İsmail abi..Yalnız oltayı tuzlusuda kullandığınız için misina sizi yarıyolda bırakabilir,yayın avında çok canınız yanar böyle bişey olursa gelen balığın büyük olma olasılığı fazla çünküBir iki olta daha olsa şansınız daha da artar ama en fazla 4 olta her oltaya 6 kancaTakım olarak ben bir üçlü bir tekli kancayı ardarda bağlıyorum aralarında 2-3 cm bırakıp ,bunu köstek olarak kullanıp fırdöndüden sonra da bir gezer kurşun takıyorum.Yem olarak yavru balık ,sülük ,iri solucan ,tavuk ciğeri vs kullanabilirsiniz.Yayın daha çok gece av verir.Forumun arama özelliğini kullanarak daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.Benden bu kadar
saol bende senin gbi düşündüm bu nedenle misinayı değiştirdim,inşallah ilk defa tutarım şu ünlü yayını,bu arada üçlü kancaya solucan nasıl takılır