Seçkincim, aslında bu işin hepimiz acemisiyiz, ama kalkanada atıcaz ya, onun için başka yem lazım, O sebeple 10 kutu yeter diye düşünüyorum. Ben Necmi ustayla konuştum telden. Müjdat ustaya da gerekli havaleyi yapıcam birazdan, şimdi ikimiz senle levrek için ve kalkan için gereken takımları araştırıyoruz hemen
şekildeki hırsızlı çelik telli lüfer takımı istoç kısıkta tanesi 1 ytl civarında kalkan için ne kullanılıyor bilmiyorum
Seçkincim, şimdi şöyle yapıcaz, birkaçımız mırmıra falan deniycez boru kurdu ile, birkaç kamışa kalkan için istavrit vs takıcaz, oralardan ilerya temin edebilirsek, levrek içinde deniycez. Kadro müsait , olmadı 2 araba gideriz.
Allah seni gülmekten ayırmasın Bizim burda mimar bir arkadaş vardı bir ara büronun balkonunda tavuk etinden kurt uretmeye çalıştı ama az daha işhanından atacaklardı.Tutturabiseydi boruyuda İzmirden ithal edip seri üretime geçecektik ama olmadı.
10 Paket boru kurdu siparişi verildi arkadaşlar c.tesi günü elinizde olur inşallah. Şimdiden rasgele. Sevgilerimle, Allaha emanet olun.
Kalkan balıgını bogazın kuzeyinde karadeniz kıyısında (anadolu yakası) sahilden lüfer zokasına(hırsızlı) istavrit ,yaprak yem takarak tutuldugunu görmüştüm... dipte özellikle kumlu zeminde kalkan balıgı gelip o yemi buluyor.. bilgilerinize...
İtiraf ediyorumm.....İzmirde. .. Biz burada sülünezden başka bişi kullanmıyoruz..Varsa yoksa sülünez.. hatta sırtıyı bile sülünezle çekeriz .
Koralım sen yine patlat sparişi...İzmir diyom..irmirli diyom..izmirli üyeler diyom Bizim burada satılanlar kendinden geçmiş..o kadar inceki kurtlar..İğneye takarken cerrah edasıyla takıyoz fiyatta 4 ytl...bir paketten 4-5 tane anca çıkyor..