Boru-Kurdu

Konu, 'Bölgeler' kısmında desperrado tarafından paylaşıldı.

1. desperrado

desperrado mustafa yigit

Favori Kamış:
    Daiwa
    Favori Makine:
    Banax ST7000
    En İyi Avı:
    palamut 1 kg
    Yarın sabah gelecek inş canlıdırlar.

2. bıyıklıbalık

bıyıklıbalık Tarık

tarkan abi meraba. sende canlı getirtmiştin fotoğraflarını çekip koymuştun hatta. rica etsem özelden telefon numarasını verebilirmisini?

3. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Merhaba

Tüm yazışmalar ve iletişim bilgisi burada mevcut.

İzmir-İstanbul Boru kurdu borsası hakkında.
    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=34226

Selamlar.

4. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Karadeniz de çipura?.. neler oluyor arkadaşlar. Ben ağvalı olarak çok şaşırdım, hiç duymamıştım, inşallah bir gün karşılaşır tanışırız kendisiyle..
    2 ay kadar önce ağvada kayalık bir bölgede sürekli olarak orada yaşayan arkadaşlarımla boru kurdu denedim, ağvalıların ilk deneyimiydi bu. 3 tane yarım kiloluk eşkina aldık, küçükleri de fazlaca geldi oltamıza saldık onları. Arkadaşlarımın halini görmeliydiniz, ilk defa duyuyorlar o tarafta eşkinayı, biz bu balıklarla şimdi fenerin oraya gidip millete göstersek inanmazlar bize diyorlar :)..
    Riva tarafının da uygun meralarda aynı sonucu alabileceğinizi, hatta belki meşhur tepsi gibi karagözlerle de karşılaşabileceğinizi düşünüyorum..

5. desperrado

desperrado mustafa yigit

Favori Kamış:
    Daiwa
    Favori Makine:
    Banax ST7000
    En İyi Avı:
    palamut 1 kg
    Riva nerden atılırki.En uygun yer jandarmanın aşağısındaki kayalıklar olabilir.Oranın dip yapısı bu türleri barındırmaya müsait gibi.

6. omerergin

omerergin ÖMER

...

evet tartışmalara son getirmek için az önce metin abimi aradım, yakaladığımız çipuraların karadenizde durmayacağını tamamen bir çiftlikten firar ettiğini söyledi bizim asıl hedef balığımız eşkina idi ama ilk çipurayı sen çektin devamının o kayalarının arasında olduğuna inandığım için oraya salmanı istedim dedi ... 2 hafta sonra kaplıcalardan dönücem yaparız bişiler dedi :D
    müjdeli haberide aldım sayenizde rastgelee :D