Benzeri bir ürün bende aldım denedim. Tık yok. Tek vuruş bile gelmedi. Belki o akşam balıkta yoktu diyebiliriz. Yanımda boru kurdu, teke olsaydı.. bunların takıldığı iğnelere vuruş aldık ama suni yeme almadık gibi daha net bilgi verebilirdim. İkisi bir arada denediğim bir ortam olmadı. O sebeple net bir şey söyleyemem. Ama sadece bu suni yemi (slikon koku emdirilmiş kurt) kullandığım akşam tek tık alamadık.
bencede fosfor oldukça etkili ama edindiğim tecrübe fosforun yanında organik olan yemlere balıkların daha çok vurduğu sanal av marketilerindeki yorumlarda bu tur yemlerin hiç verimli olmadığı yönünde birde boru kurdu koku ve kan açısından çok iyi biri yem gerçi kan mi onu tam kestiremiyorum siyaha yakın bi sıvı ama koku saldığı kesin
boru kurdu hemen her balık malzemesi satan dükkanda satılmaya başlandı. Eşkina konusunda ise nacizane olarak fikrim, gezer şamandıralı boru kurdu en iyi verimi veriyor. stoper derinliğini ise kurşun deniz dibinden 5-6 cm üstte kalacak şekilde ayarlarsanız en verimli avı gerçekleştirebilirsiniz. ayrıca eşkina avında en başarılı iğne Owner 50116 serisidir. köstek boyu 20 cm. 2 iğneli takım kullanıyorum. ayrıca ilk iğne kurşundan 25 - 30 cm üstte oluyor. Umarım faydası olur.