Boru Kurdu

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında erolcinar13 tarafından paylaşıldı.

1. Discovery_TR

Discovery_TR Erol Köse

Favori Kamış:
    Okuma Salina Tele Surf - Prologic Savagear RoadRunner
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 - Daiwa Megaforce 100 Plus
    En İyi Avı:
    2 kg Kefal, Antalya
    Benzeri bir ürün bende aldım denedim. Tık yok. Tek vuruş bile gelmedi. Belki o akşam balıkta yoktu diyebiliriz. Yanımda boru kurdu, teke olsaydı.. bunların takıldığı iğnelere vuruş aldık ama suni yeme almadık gibi daha net bilgi verebilirdim. İkisi bir arada denediğim bir ortam olmadı. O sebeple net bir şey söyleyemem. Ama sadece bu suni yemi (slikon koku emdirilmiş kurt) kullandığım akşam tek tık alamadık.

2. longveicle

longveicle vedat

En İyi Avı:
    Levrek 3,750 gr
  3. berk_

berk_ Berk

Favori Kamış:
    Okuma safina x 2.40 remixon galaxy 3.00 - captain king fisher 1.65
    Favori Makine:
    Okuma safina pro spa 25 Silverstar Tiger 5000
    bencede fosfor oldukça etkili ama edindiğim tecrübe fosforun yanında organik olan yemlere balıkların daha çok vurduğu sanal av marketilerindeki yorumlarda bu tur yemlerin hiç verimli olmadığı yönünde
    birde boru kurdu koku ve kan açısından çok iyi biri yem gerçi kan mi onu tam kestiremiyorum siyaha yakın bi sıvı ama koku saldığı kesin

4. fredyss

fredyss FERDİ

Favori Kamış:
    Okuma salina seaspin, lineaeffe s-flex 15 kilos
    Favori Makine:
    daiwa crossfire, okuma travertine
    En İyi Avı:
    Turna 2,5 kg
    boru kurdu hemen her balık malzemesi satan dükkanda satılmaya başlandı. Eşkina konusunda ise nacizane olarak fikrim, gezer şamandıralı boru kurdu en iyi verimi veriyor. stoper derinliğini ise kurşun deniz dibinden 5-6 cm üstte kalacak şekilde ayarlarsanız en verimli avı gerçekleştirebilirsiniz. ayrıca eşkina avında en başarılı iğne Owner 50116 serisidir. köstek boyu 20 cm. 2 iğneli takım kullanıyorum. ayrıca ilk iğne kurşundan 25 - 30 cm üstte oluyor.

Umarım faydası olur.