Ahbe Hocam neyapacaksın ikinci eli nasıl güvenip alacaksın gir bu siteye kesene göre seç beyen al http://www.avmarketi.com/asp/listgroup.asp?Group_ID=18020000
Bende şöyle birşey arıyorum benim elektrikli motora ne güzelde giderdi (MINN KOTA ENDURA 30) boş yere yatıyor yaws... Ah bir bulsam yakasına yapışacağım.. Özellikle İstanbulda olan arkadaşlar eminim sizler malzemeleriniz için gezinirken mutlaka görüyorsunuzdur. Resimde görünen Orion-3 serisi botlardan gördüğünüzde bizler için bir fiyat sorarmısınız..
geçen hafta sonu istoç taki bayilerde rus üretimi botlar vardı fiyatı da makul 450 ytl civarında bot ihtiyacı olan arkadaşlar bakabılır ben rus botu kullanıyorum 15 senedir memnunum hiç bir sorun yok
Ciddimisiniz..Ankara'da rus botlarını en az 750 den aşağı vermiyorlar.. Lakin onlarında tabanı tahta değil...
Bende zodiac cadet 340s kullaniyorum ama sana tavsiyem kucuk tekne ama tabi kendin daha iyi bilirsin.Unutmaki sonusta kasik sasi gibi malz kullaniyoruz yani bota cok cabuk zarar verebilecek seyler bide benim gibi botta dahiniksan botuna zarar verebilirsin bide motorun ufakmis ufak tekneyle daha hiz yapabilirsin diye dusunuyorum.Rastgele
Benim kullanacağım yer çok sessiz bir suyu olan bir yer.. o yüzden sanırım 3 m lik bir bot motorum için yeterli gelecek..Birde romorküm olmadığı ve olsada koyacak yerim olmadıgı için fiberglas yada ahşap bir tekneye bakamıyorum.. Umarım bu günlerde bot işini halledebilirim..Çünki heyecanla bulacağım ve avlanacağım gün için artık sabırsızlanıyorum...
ömer abi benim yazdıgım sitede ben daha once bir zodyak begenmiştim altı fiber yanlış hatırlamıyorsam 5 kişilikti fiyatına 3000ytl demişlerdi fakat birde aynı firmada ikinci ellerde oluyor aynı botun ikinci eline 1000 ytl demişlerdi istersen bir sor belki işin görülür
hondanin yeni cikardigi botlar varboylari 2.5-4m arasi 4hp motorla vergiler dahil 800euro fiyattan basliyor,tavsiye ederim.Rastgele
slm...gercekten motor dahil bu fiyata bir bot cok uygun...bu botları inceleyebileceğimiz bir adres varmı...
Bende hafta sonu fuarda gördum,2006model Honda fir firmaya yaptiriyor,isminide basmis.modeli Hon arkasinda bir hece var hatirlamaya calisiyorum.Inaniyorum biraz ugrasiyla honda yoluyla bulursun,bande bir bakiyim cikarabilcekmiyim.özellikle 2.5m 4hp hostu.Genelde bot fiyatlari böyle burda fazla talep yok,iyi botu 9.9hp motoruyla temiz ikinci el 300euronun altina alirsin.Rastgele selamlar
Dostum ben aradığım botu www.tekneborsasi.com dan buldum.. eminim senin bütcene uygun bir botta bulabilirsin..
BENDE BİR TANE VAR İSTERSEN GÖREBİLİRSİN İSTANBULDA 3,25 VEYA 3,5 METRE TAHTA DÖŞEMELİ PATLAĞI YOK 4,5 MOTORUDA VAR