merhaba, siteye yeni üye oldum... bir sorum olacaktı.. yakında ucuz yolla motorsuz bir bot almayı düşünüyoruz. düşündüğümüz model "SEAMASTER SMO-255 ECONOMICS" ama yaptığım araştırmalarda botun modelinin çok önemli olmadığını önemli olan tek şeyin güvenli kullanım olduğunu anladım.. İzmir'de botla avlanacağımız yerleri bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum...
Malcikkowka aramıza hoşgeldin mutlaka aramızda sana yardımcı olacak arkadaşlarımız vardır konularda aratırsan bolca tavsiyelerde vardır. Ama önce bir tanısak seni ne dersin necisin kimsin imza ayarlarını bir zahmet yapıver ve tanışalım bölümünden konu aç seni bir tanıyalım ne dersin.
kardeş öncelikle hoşgeldin benimde botum var inanki çok tehlikeli az bi rüzgar çıksa çıktığız yerden çok uzaklara gidiyoz helede allah göstermesin kıble esse kendimizi rusyadan alırız güvenlik açısından yanınıza çapa almanızı ayrıca can yeleği almanızı tavsiye ederim bide iğnelere dikkat...
bizde daha yeni bot aldık henüz motoru yok denize indirdiğimiz ilk gün karayele yakalandık girdiğimiz yerden 25 km uzaklıkta karaya çıkabildik yani çok ciddi bi tehlike atlattık fazlada açılmamamıza rağmen yaklaşık (50 metre) bir anda sürüklendik ve dönemedik yani motorsuz botla denize girmek uçaktan paraşütsüz atlamak gibi birşey yaşadığım bu tehlikeli tecrübeden sonra sakın ha motorsuz bota çok fazla güvenmeyin derim
motoru bota takıyoruz... evet, halimize çok acıyan babamız bize motor almaya karar verdi... şimdi işler değişti... artık bot ve motorla nerelerde avlanabilirim... ve, nasıl bir motor almalıyım 2,5 m. lik seamaster bot için....