arkadaşlar ankarada bot tamir eden bir yer bilen varmı acaba dikiş yerinden bir cm lik bir hava kaçırıyor yardım ederseniz sevinirim
arkadaşım bali ile yapıştırsana onu önce patlak yeri güzelbi kurula ondan sonra plastik toplar varya onlardan bitane al patlat onu bir parça kopar patlak yeri kapatacak şekilde baliyi sür ona ondan sonra patlak yere yapıştır benim bottada patlak vardı aynı anlattığım şekilde yaptım çok güzel olduu hiç hava kaçırmıyoo
yaptıktan sonra botu şişir sabaha kadar dursun bakalım hava kaçıracakmı daha güvenlik açısından hadi kolay gelsin
Bali olayına falan girme .Buis icin ozel yapıstırıcılar var 5 dk sonra kimyasal reaksiyonla kaynama saglıyorlar.Gecen gun av malzemesi satan arkadasın dukkanında toptancısı vardı anlattıklarına inanamadım.İsmini hatırlamıyorum ama caresiz kalırsan ozelden mesaj at telefonla ogrenirim ve sana donerim.Fiyatının 17 ytl oldugu aklıumda kalmıs..
Bot şişkin durumdayken partlak olan yere japon yapıştırıcısını sür, kurumasını beklemeden üstüne karbonat dök. Bu işlemi delik kapanıncaya kadar birkaç kez tekrarla. Döker dökmez taşlaşacaktır, bunu farklı tamirlerde de kullanabilirsiniz. İsterseniz 1 damla japon yapıştırıcısının üstüne karbonat dökün denemek için ve sonucu görün...
ayhan kardeş bahsettiğiniz yapıştırma türü esnemez buda botu şişirip indirirken yapıştırıcının kırılmasına ve dökülmesine neden olur ve sadece karbonat değil toz olarak sigara külü türk kahvesi ve tuzda olur
arkadaşlar tavsiyelerinize teşekkür ederim en iyisi bir ustaya götürmek ne olur ne olmaz sonra su da havası falan iner filan allah korusun