Arkadaşlar az önce botumu aldım..Heyecanımı ilk önce sizlerle paylaşak istedim.. İçim kıpır kıpır inanamazsınız.. Mesai falan olmasa atlayıp gidecegim balığa... Bu botu aldım arkadaşlar..
Hayırlı olsun gmby sevindim adına hep merak etmişimdir bu botların iğnelerin batma açısından delinme riski çok mu düşük ?
merhabalar, hayırlı olsun. bu aralar ben de fena halde sarmış durumdayım botlara. zodiack tipleri oldukca pahalı. piyasada bir çok çin malı bot dolanıyor. bunalrdan bazıları gercekten cok kalıteli gözüküyor ama olay iğneler olunca insanın içine kuşku düşüyor. botun özlliklerinden ve fiyatında bahsedersen cok memnun olurum. tekrar hayırlısı olsun. ( not: forma ilk mesajım umarım bana da hayırlısı olur )
Teşekkürler arkadaşlar..Botumu ikinciel aldım.. Lakin alan adam prof dalgıçmış.. 9-10 defa kullandım en ufak cizik bile yok üzerinde..dalmada pek işime yaramıyor diye sattıyorum dedi..fiber tekne alacakmış.. 650 ytl ye aldım botu.. ''2.85 m ZODIAC TİPİ RUS MALI BOT,KÜREKLERİ,TABAN TAHTALARI VE ORTA BÖLÜM OTURAKLARI PORTATİFTİR KATLANABİLİR,3 AYRI ŞİŞİRME BÖLÜMÜ MEVCUTTUR,14 DK TEK BAŞIMA ŞİŞİREBİLİYORUM.SÖNDÜRMESİ İSE 1 DK SÜRMÜYOR.HER TÜRLÜ MOTOR TAKILABİLİR (MOTORU VARDI AYRICA KIRAMADIĞIM BİRİNE SATTIM)HİÇ PATLAĞI VE HASARI YOK.EN FAZLA 9-10 KEZ BİNDİM.FİBER TEKNE ALACAĞIMDAN SATIYORUM.1,5 YILDIR TERTEMİZ DURUYOR.ORİJİNAL TAŞIMA ÇANTASI İLE BİRLİKTE GÖNDERECEĞİM.HAYIRLI OLSUN.......'' Şeklinde bir açıklaması vardı bot için kendisinin..
Herkese cok tesekkurler dostlar.. biranonce botumu denemek ıstıyorum.. ama pazar gunu babalar gunu..sımdı gıdılmezde..yaws bır hafta daha bekleyecegım mı sımdı ben..
elimde 3 beygirlik bir elektrikli motorum var..aldığım günden beri öyleeece kutusunda duruyor.. 3 ileri 2 geri vitesi var.. Ankara cevresinde sıvı yakıtlı motorlara artık pek izin verilmiyor.. Onu düşünerekten zamanında almıştım bunu.. iyide yaptığıma inanıyorum..
Hayirli olsun bende zodiac cadet 310 S kullaniyorum yani seninkinin biraz buyugu benimki 45 kg geliyor 3 kisi balik tuttugumuz gunlerde oluyor tabi iki kisi idael.Motor almayi dusunuyorsan 6 hk. sana Ankara da yeter diye dusunuyorum tabi daha kucukte goturur ama almisken birazda guclu olsun ben 9.8 hk kullaniyorum ama sirf hafif diye aldim ama asil motoru 15 hk
Bugün de akü işini hallettim arkadaşlar... Artık hiç bir eksiğim kalmadı... Bekleyin turnalar beeeen geliommmmm....