katliam yapmışlar pişmiş kelle gibi sırıtıyolar çok ararsınız o balıkları peki abi yasaksa işte delil yokmudur caydırıcı bir yol
Osman abicim o yaşlıların sirkü denen şeyden haberi bile yokturda o zıpkıncıların herşeyden haberi vardır bunlar delil olarak kabul edilmezmi gideceksin elinle koymuş gibi alıp bunları gerekli yerlere teslim edeceksin o arada birazda seveceksin bunları .
arkadaşlar zıpkını gectim ben hiç kimse dikatli bakmamış demeki resimler Madde1 temuz ayı için ortam çok yeşil yani mayıs haziran bence yani sezon kapalı YASAK. Madde2 balıkların karınları kesilmiş dikatlice bakarsan beli oluyor buda balık havyarlı demek katliam budur.madde3 zıpkı lanet olsun böyle balık tutanlara
zıpkınla ceyhan veya seyhanda vurulmuş olmalı balıklar.3 kuralı birden çiğnemişler...yuh size be .ayıp.
burası bal gibi tatlı su sirkülere gore tatlsularımızda zıpkın avcılıgı yasak bu tip kural dısı avlara lutfen sitede yer verip özendirici olmayalım
böyle bir av şekli olsa ben arabanın bagajını doldururum herhalde barajın kıyısı balık dolu al zıpkını eline suya girmeye gerek bile yok gördünmü bas tetiğe çek kıyıya negüzel değilmi bence çok yanlış ama böyle avlananlar var ben sopayla kıyıdan balık avlayabnları bile görmüştüm sazanlar havyardayken biliyorsunuz kıyıda gezerler ve kumlara sürtünürler ve yumurtalarını bırakırlar sopalarla sazanlara vurup öldürenler çok gördüm yazık yazık
agaşon tekniği ama çok bulanık suda sakat bu av tekniği iki kişi dalarken birbirinizi vurabilirsiniz.
arkadaşları ayrı ayrı kutluyorum. vicdani sirküyü kullanmışlar anlaşılan eh ozaman diyecek bişey kalmıyo tabi. çünkü içimden geçirdiklerimi sanki kıskandığım için geçiriyomuşum gibi geliyor. baksana adama araya milli mücadele resimleri atmış kahraman amcam. gazanız mübarek olsun bidaha görüşmeyeleim birader demekten başka bi yol kalmamış
birde kalkmış yetkililer olta ile avlanan amatör balıkçılar katliam yapıyormuş onlar gelsinde bu videoyu izlesin kim katliam yapıyor kim balık tutuyor
24/07/2007 tarihinden beri bu konu işlenmiş bugün 05/09 ve herkes buradan bu olayın çirkin olduğunu yazarken kimse kalkıpta youtube dan bu bilinçsiz vatandaşlara mesaj atıp kınamamış ve konu unutulup gitmiş arada Ozan ve Umut gibi arkadaşlar forumları incelerken konuyu bulup ortaya çıkarmasıyla tekrar gündeme gelmiş ama hala kınayan yok ben şu youtube şifrelerimi bulayımda bir mesaj yazayım şu bilinçsiz insanlara