pazar günü ögleden sonra kafam esti haydi kalk gidelim balıga dedim ne var ne yok toplaladım istikamet saray burnu kayalıklar baktım millet hep sıyırtma atıyor bende de o takım yok zaten baglamasını da bilmem klasik yönteme devam bir beden iki köstek 10 no: iğne birde tabiki kurşun birde karides millet bakıyorum tutan yok nejat dedim boşuna geldin gene sana hüsran var birden olta neye ugradıgını şaşırdı böyle bir saldırıya ilk defa maruz kaldı hayatımda cektiğim en büyük izmariti cekiyordum sudan cıktıgında inanamadım sonra bir daha bir daha her kezin gözü bende dedim nejat bu kadar yeter yoksa bu herifler seni denize atar balıklarıda elinden alır haydi kalk gidelim 3 saatte 28 izmarit çok şükür bunlarda o balıklardan bazıları
hey maşallah çok güzel balıklar elleriniz dert görmesin. resmi yüklerken bir sorun çıkmış galiba.düzeltiyorum.
güzel av olmuş ama resimleri açamadım tebrikler mesajı yazarken bir düzeltme olmuş seninde eline sağlık onur
nejat abicim dün sarayburnu bayagı bereketliydi insanlar bayagı izmarit aldı biz ince capariyle yemsiz at cek yaptık sansına 1-2 ne geldiyse
saat 4 sularında yanımdaki abi sıyıtmayı bıraktı capari taktı valla cok guzel balık aldı bende ona takıldın sen cok gec kaldın diye
bu da güzel bir av bu da güzel bir av allah bundan aşaga etmesin erdem kardeşim valla balıklar degilsede saray burnu cıldırmış ola bilir birde erdem kardeşim burası liman sanırım
evet abi ta kendisi kayalıkta akşam hayat yoktu cok akıntı vardı bizde limana gittik sabah 07:30 a kadar bunları aldık 3 kişi