Bence estetikçisi silikonu fazla kaçırmış. Şaka bir yana iyi defermasyon. Photoshoplu değil bence işte size birkaç örnek. Shot with DMC-FZ10 at 2007-08-01 Shot with NIKON D100 at 2007-08-01 Shot at 2007-08-01
tırıvırı örnekti arkadaşlar altında birşey aramayalım.elbette ancak ağız kısmı ebatları aynı çıkıntı görünmüyor.hemen olayı başka yönlere çekmiyelim dedim ya örnek.japonların ürettiği karpuz misali nerede büyürse o şekli almış gibi...
Ben küçükken babam buradaki akarsulardan birinden su azaldığı için bir araba lastiği çıkarmıştı içinde de o zaman olan ama şimdi nesli kesilen sıraz vardı ve sola doğru tamamen eğri bir balıktı yani lastiğin halini almıştı. Bu da onun gibi birşey sanırım photoshop değilse . ama çok tatlıymış herif
Maşallah bayada büyümüş, balığı tutan vatandaşın bacaklarından balığın boyunu kıyaslayabilirsiniz. Siz bu balığı benim görev yaptığım okula gönderin fizik tedaviye ihtiyacı var.
çok şeker yaaa...onu tutan kişi umarım yememiştir o hayvanı,valla müzelikmiş bu arada bazılarımız bilebilir,varsa aramızdda benim gibi AKVARİST ler,akvaryum dünyasının,çok kıymetli aileleri olan cichlid lerde de aynen bu tür hayvanlar vardır...en meşhur u da,frontosa ve yunus dediğimiz cichlid lerdir,hatta durun bide resimlerini koyayım da,benzerliği görün...
arkadaşlar bu balıkta sanırım genetik bozukluk var o yüzden böyle arada yeni doğan çocuklarda da olabiliyor bu balıkda öyle bişi sanırım.
Çok enteresan yani gerçekten daha önce bir operasyon geçirmiş heralde bu balığı kesip yemek çok yazık olur resmini çekip salmalı başka bir örneği yoktur bunun.
Bu sazan kesinlikle ya ağdan kurtulmuş yada oltadan.. Dudagındaki iz önceden kalmışa benziyor bence olta izi bu...