merhaba arkadaslar bildiğiniz gibi ben Marmaris'de oturuyorum... Bugün tatil diye dolaşırken deniz kenarında 3 tane 30 yaşlarında büyük adamlar kendilerinin yaptıkları takımlarla plajdan ortalama 70 m uzağa atıp orada bekliyorlar tabi bende bakıyorum caktırmadan:D aradan 10 dk geçti adamların cektiği balık en az 3kg lik bir balıktı ve en çok şaşırdığım konu isse oradaki hiçbir adam bildiğimiz küçük ispari bile yaklayamamıslardı.Ben hemen sormak için atıldım ama benden önce baska bir çocuk sordu ama adamın cevabı kısa ve net oldu ''meslek sırrı'' aradan 3 saat gecti alış veristen dönerken ortalama 2 kglik garip bir balık daha yakalamıslardı ben bu sefer dayanamadım yanlarına gittim...Adama sordum benim takım sizin takım... İkiside aynı misinam 0.30mm ondan sonrası 28 mm galiba ondan sonrasıda çok ince ve çok sağ lan bir ip:confused: siz nasıl yaklı yorsunuz ??:confused: adam bu sefer yuzume bakmadan konustu biz burayı herzaman yemleriz karsıdaki büfe bizim burada bizimkilerden başka kimse ne yüzer nede avlanır bende adama atıldım :D abi bizim evin önüde deniz ve kimse buralara gelmiyor yüzmek için çekindiklerinden dolayı adam sende yemle dedi...Adamla iyi anlaştığımızdan dolayı setini bana gösterdi 10-15 tane plastik levreklik yem 4-5 tanede rapala vardı iğneyi no7 çp iğne kullanıp misinasınıda mavimsi bir misina kullanıyordu umarım bizde yakalarız :D Bu arada arkadaşlar rapalaların 2 si kalamar için diğer 3 ü ise mavili grili olanlardandı adamın makinası yalnız altın kaplama gibi sapı ise tahtaydı ... ragele