selam arkadaşlar bugün öğleden sonra sazlıbosna barajına yayın sazan turna artık ne gelirse onu yakalamaya gideceğim mermer ocaklarında olacağım gece burman(burak)da bana katılacak (kısmet olursa)gelecek olan arkadaşları beklerim sabaha kadar orada olacağım bizim için dua edin
Ben gelmek istiyorum ama şimdi yola çıksam sana yetişemem,çok geç haber veriyorsun Listede Yılan balığı yokmu aman kıloıcı kalkanı almayı unutma İstanbulda tanışmıştık Burak kardeşimede selam söyle.
abi yeterki gelmek iste uçağa atladınmı seni havaalanından alır birlikte gideriz avlağa ama sen yılandan korkuyosun gelmezsin benimle burak kardeşe selamlarını iletirim kendine iyi bak abi
sağolun inşallah balık resimlerini ve raporlarını paylaşırız olmasada fark etmezmez bizde muhabbet resimlerini paylaşırız hafta sonu balığa çıkacak tüm arkadaşlarımıza rastgele
fatih kardeş öğleden sonra gidiyorum sabaha kadar oradayım ama sabah belki başka bir yere geçebilirim gelecekmisin
Akşam Maltepe bir açılış var..arkadaşın dükkanı..oraya gideceğim abi..belki çıkışta dedim ama şimdide tel geldi kayseriden misafirler gelmiş..allah seni kazasız belasız götürsün getirsin..avın bol ve bereketli olsun abi
sağlık olsun fatih kendine iyi bak bende sabah yanına uğrarım diye düşünüyordum neyse başka zaman tanışırız inşallah turna bulursak yakalarım senin içinde
Rastgele Aytekin keyifli bereketli bir av olur inşallah fotograf makinanı unutma eee resimlemeden olmaz.
Dualarimiz seninle Aytekin... Git yakaliyabildigin kadar yakala, salabildigin kadar sal. Insaallah dev gibi odullerle donersin.Bizde fotolarina bakar, "iste bu " deriz. Oltan saglam gitsin, saglam gelsin. Her sey gonlunce olsun. Hadi kismetini al da gel.Bekliyoruz... Rastgele...
Rastgele Aytekin abi..Biz de bu hafta içi bigün aynı senin gittiğin yere aynı balıkları avlamak için gidicektik, sen önce davrandınİnşallah çok güzel balıklar yakalarsın..