Merhaba Arkadaşlar uzun zamandır misafir olarak takip ediyordum biraz önce üye oldum bunun cinsini bilen var mı ? Bide Ankara Çamlıdere barajında sazan kadife falan var sazan için çamlıdere barajında yem olarak ne kullana bilirim günün hangi saati uygun olur Çamlıdere barajında FLY, RAPALA falan iş yaparmı yardımcı olursanız sevinirim
Hoşgeldiniz,ancak tavsiyem siteyi uzun zamandır incelemenize rağmen yine de biraz daha incelemeniz,Hangi bilgiler nerede paylaşılır? Hangi başlıkta ne yazılır?? Tanışma için biraz kendinizden bahseder isminizi ve doğum tarıhınızle kan grubunuzu da yazarsanız hem hitap hem de paylaşım açısından daha verimi olur.Bunun dışındaki bilgiler için forumdan arama yapıp uygu başlıkta oaylaşımda bulunuabilir yahut kendiniz başlık açabilirsiniz uygun alanda. Yeniden hoşgeldiniz...Keyifli paylaşımlar...
hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar. olur böyle hatalar. balık gerçekten de ürkütücü. insanın denize giresi gelmez valla.
Öncelikle aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar.Bu balık sazanın dedesi gibi gözüküyor değişime uğramış gibi bu fotonun yeni olduğuna eminmisin sakın mö.çekilmiş olmasın böyle balık benim oltama takılsa herhalde takımı bırakıp kaçardım.
Ülkemizde yaşamayan bir balık..Hiç şaşırmaya gerek yok dünyada daha neler var.. Belkide bunun olduğu yerdeki balıkçılar bizim sazanı görseler bunun dişleri nerede diyecekler