Arkadaşlar Ben bu balıkları seyretmeye doyamadım. Sizler ile paylaşmak istedim, Balık avlamayı bırakıp Sualtı Fotorafçılığına mı başlasam acaba? Neyse ; İyi Seyirler Bol Keyifler.
. Çok açsan yenir herhalde Sende bütün Sazanları Turnaları tuttun gözünü elin Okyanus balıklarına diktin...
. Abi diyorum sana gelmiyorsun. Gel bi Karayipler Organizasyonu yapalım, Bak o zaman bu balıkların alasını tutarız. Hem bak teknemizde hazır, ( kayık ahşap ve tek beygir,arkadaşlarda Sırtı çekiyor galiba. ) Yanlız kaptanı gözüm pek tutmadı, sanki fazla Kalamar yiyor gibi.
yok yok ben vaz caydım birden iştahım kapandı sen git şayet dönemezsen resimleri şişeye koyup denize at ben sitede yayınlarım
eeee burak kardeş insan silifke doğumlu istanbul ve edremit büyüme göl kenarında yetişme olunca ister istemez alışıyor helede değişik balık türleri görünce ilk düşündüğümüz acaba tadı nasıl oluyor
Siz once bir Pasifik organizasyonunu yapinda.Koca modunuza misafir gelmeden elin kalamar suratlisinimi ziyaret edeceksiniz. bakin buda modunuzun resmi. [/URL][/IMG] Mayis 25,2008 de siz gelmezseniz vizyona girecegim... Yerim o kalamari ben, yerim...
aytekin abi ,tarkan abi ist.geldiğimde balık yeriz demi , org. yaparız gerçi trakya bölgesini kuruttum acaba ist. gelsem boğazda kurur mu ,boğaç abicim 4 gündür kayıp ,balıkçılığı bıraktı galiba
. Avlanma şeklin değişmiş be Ulu MOD. Elinde kocaman bi döner bıcağı, Neyseki yakışıklı çıkmışsın, Seni bir artizte benzetiyorum ama kime acaba ? Şaka Şaka ; Hüseyin ; Sen Memleketimize hele gelde kalamar avlayıp sıcak sıcak yeriz hep beraber. Selamlar
. Fatih ; Sen Boğaç Abine bir balık tutturama Sonrada nerede boğaç abim de... Ayıp vallahi, Sen gel Boğaç abin ,Aytekin abin ve Ben ile birlikte gideriz bir yerlere