"Bu Balıklar Tutulmaz" Raporu ve Biraz İç Dökme

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Eksik tarafından paylaşıldı.

1. ssolmaz

ssolmaz Serkan

Tamamdır hocam, sizden haber bekliyorum. Görüşmek üzere...

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    hepsi iyi güzel de o jigheade'e o silikon olmamis. o silikona kisa igne ufak gramajli (max 2.5-3gr) ister. o kursuna takacagin silikon en az 10cm olmali. silikonun burnu yuvarlak kisma degecek sekilde takilacak. ben takmadan evvel igneyi kaplayan kursuna japon yapistirici sürüyorum. silikonun laçkalasmasini önlüyor. biraz daha itina gösterip dogru takimla avlanirsan daha iyi neticeler alacagini düsünüyorum.

3. Eksik

Eksik Metin

Favori Kamış:
    Okuma V-System 240 cm & Mebaru Salty Rugger 73L
    Favori Makine:
    Shimano Rarenium CI4+ 2500 FB
    Ben de ilk kim fark edecek diye bekliyordum... Haklısınız kesinlikle, de... O gün ne yazık ki çantama attığımı sandığım 5 cm'lik büyükcene silikonlarımı bi' türlü bulamamıştım. Sonra evde de bulamadım gerçi. O yüzden öylesine sallamaktaydım.

Şuydu:

Tavsiye için sağ olun...

4. jipitak

jipitak ERDİNÇ DEMİRAĞAÇ

Favori Kamış:
    alba 1285f
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    eşkina 2.5 kg
    metin kardeşim bende beylikdüzü tarafına yeni taşındım 6 7 ay oldu aracımıda sattım arac olmadımı her istedigin avlaga cıkamıyor insan yakın olarak gürpınar eşkina yapıyor diyolar buaralar oraya gitmeyi planlıyorum seninde bilgin varsa bu konuda benimle paylaşmanı işterim

5. helleagle

helleagle Egemen Görkem Turan

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE
    Favori Makine:
    SHIMANO CATANA
    En İyi Avı:
    110cm Yayın
    hocam bizim mekanımıza :D hoşgeldiniz. Biz mimaroba gürpınar ve silivri tekirdağ hattı hatta karadeniz kıyılarına kadar avlanan bir grubuz katılımlarınız bekleriz.reeling

6. Eksik

Eksik Metin

Favori Kamış:
    Okuma V-System 240 cm & Mebaru Salty Rugger 73L
    Favori Makine:
    Shimano Rarenium CI4+ 2500 FB
    Öncelikle geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Yeni üye olduğunuz için mesajınızı son yollanan mesajlarda görmedim herhalde. Eylül ayında o civarlarda olacağım. Umuyorum ki beraber avlanma fırsatı buluruz. Çok tecrübeli sayılmasam da bildiklerimi zevkle aktarırım tabii ki.

Hoş bulduk... Davetiniz için çok teşekkürler... Zaten Beylikdüzü'ne taşınacağım kesinleştikten sonra forumdaki başlığınızı(Beylikdüzü - Gürpınar vs.) sıkı takip eder oldum. Eylül ayında bi' geleyim hele oralara; mutlaka katılmak isterim sizlere.

7. helleagle

helleagle Egemen Görkem Turan

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE
    Favori Makine:
    SHIMANO CATANA
    En İyi Avı:
    110cm Yayın
    Herzaman bekleriz hocam hayırlısı olsun