abim kusura bakma dalga geçiyo sanma sakın, benm ortaokul tubıtak ıcın hazırladıgım bı proje ıdı bı bıtkı ulsere ıı gelın bakterılerı onleyen bı bıtkı latıncesıyıdı o galıba turkcesı bıberıya cayı ıdı yanlıs anlama abım aklıma garıp bı ısım gelmedı ,bılmedıgımı belırtmek ıstedım kusura bakma
ALI BEY gercekten sasirtici,bende ilk kez görüyorum,birde bu gün tlvzyonda gördügüm,fare.tavsan,kanguru karisimi gibi bir seydi sizlerde izlemisinizdir.ADINADA ARAP TAVSANI DIYORLARMIS,hayret bi sey.tekrar tesekkürler,güzel bir paylasim.
Kendimi kandırılmış gibi hissediyorum, ama olmaz ki ya Günün birinde bir tanesini ben tutucam diye kendimi şartlandırmışdım oysa..
amaniiiiim amanim o da ne öyle dostum nereden çıktı o aaacaip şey vallahi o balıktan kaçtane olduğunu en doğru mustafa topaloğlu bilir ama neme lazım nesli tukenmesin yinede
bu hayvan bir albino semender yanlis hatirlamiyorsam brezilya veya uzakdoguda yuksek bir bolgede yeralti veyahut magralardaki akintili sularda yasayan bir canli..nesli tukenmeye yaklasmis ve su anda koruma altinda bulunmaktadir toplamda 96-97 adet kalmis durumda ve hala dogal ortaminda korumakta olduklarini gecen hafta nature channel da izlemistim..ve besin kaynaklari su icinde olusan kurtcuk ve balik yavrulari olusturuyor...