Arkadaşlar merhaba ben aslında sadece barajda , o da memlekete gidince kullanmayı düşünüyorum bir bot buldum fiyatı cazip geldi ama dedim kullanan arkaşalar vardır özelliklerinden anlayan bana fikir verir diye düşündüm değerli balık sevdalısı dostlarım http://www.hepsiburada.com/productde...rvoy500#tablnk __________________
Ahmetcim.Link ölü.Fakat voyager 500 bot tecrübek konusunu aratırsan botla ilgili her türlü bilgiye ulaşırsın.Başımdan geçen olayı yazdım.Bende voyager 500 var.Bot iyi de botu kullanmakla ilgili bilmen gereken çok şey var.Motorsuz bir botsa kesinlikle çapan olacak.Rüzgar seni öyle bir savuruyor ki bir daha geri gelmen mümkün olmuyor.Çok sakin havalarda çık.Fazla açılma.Birden hava dönerse işin zorlaşır.İnan sakin havada çıktım.Birden deniz rüzgar ile dalgalanmaya başladı.Hele ki kıyıdan denize eserse 100 mt yi gelmen bile 1 sati bulabilir o da gücün yeterse.
ahmet kardeş barışında dediği gibi linkin ölü ama linkten anladığım kadarıyla bu bot voyager 500 küçük göllerde iş yapar nehirlere girmiyesin denizede motorsuz açılma iğnelerinede dikkat et bota saplama
aman abi hangi botu alırsan al. RÜZGARA DİKKAT. ağır bi çapaya ihtiyaç var ve sürüklendiğini zor anlarsın. voyager 500 biraz ince bir bottur ve kullanmakta zor oluyor. bence biraz daha imkanları zorlamalısın. benim söylediklerim deniz için geçerli rüzgar hariç. kendine iyi bak...
Ahmet Kardeş ben bu botu Edirne-Süloğlu barajında birisi kullanırken inceledim.İzlenimlerim şu.Bot kesinlikle tatlı su için.Gölde bile açılırsan kesinlikle ayağı kalkmayacaksın,çok ani hareket yapmayacaksın.İğne botu çok çabuk deler.Hele sudak,köstereç gibi sırtı dikenli balık yakalarsan çok dikkatli bota alacaksın.En önemlisi can yeleği olmadan asla açılmayacaksın.Tüm bunları göz önüne alırsak tavsiye etmem.
bu link sağlam galiba http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=1300187&productId=sporvoy500#tablnk
ben yorum yazmıştım ama silinmiş yine yazayım çok tehlikeli bibot hiç tavsiye etmiyorum zaten gözüküyo incecik bişe allah göstermesin kanca batar al başına bela ayrıca rüzgar çıkar alır gider seni fiyatındada belli zaten
bu bot denizde kıyıda gezmek için ahmet ,sakın bunu alıp açılma geri dönemezsin ,arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmışlar zaten , aman ha dikkat et kardeşim bu işin şakası olmaz ,bundan 2 ay önce Edirne -Süloğlu barajında botla rapalaya gittim ,kullandığımız bot gayet iyi yaklaşık fiyatıda 1000 ytl felan markasını unuttum arkadaşımın botu ,akülü motoru var düşün bot çok sağlam fakat bir rüzgar çıktı hakimiyeti zor sağladık ,bana sorarsan alma ahmet
Yardım Mersinli arkadaşlar bu pazar boğsak yada yeşilovacık tarafında tekne ile bakığa çıkmayı düşünüyoruz tekneci tanıdığı olanların yardımına ihtiyacımız var oralarda balğa çıkabileceğimiz kaptanların telefonlarını verebilecek arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar şimdiden teşekkürler
ben bu botu gölde kullandım. çok ince. hemen deliniyor. ayrıca oturarak avlanmak zorundasın. tavsiye etmem.
namık abi bu bot ne kadar soruluyorsa o kadarda tavsiye edilmiyor anladım ben onu çok saol ve tüm yorumlayan arkadaşlara