Bu çinekop nerede?

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında mrcoruh tarafından paylaşıldı.

1. erdemyılmaz

erdemyılmaz ERDEM YILMAZ

Favori Kamış:
    DURUMA GORE BİLDİGİM HER TÜRLÜ YASAL MALZEME
    En İyi Avı:
    EŞKİNE 1,5 KG.,56 CM. TURNA
    abi inşallah

2. NoFe@R!!!

NoFe@R!!!

Favori Kamış:
    TÜRK İCATLARI
    En İyi Avı:
    Kofana Tartmadım :)
    Hadi bakalım Yaptık organizeyi :D kendi çapımızda Başka gelicek kimse yokmu yahu :)

3. John Dory

John Dory Emre

En İyi Avı:
    Büyük beyaz 70 cl, İstanbul Boğazı
    Bilmem ki Yakup abi. Az önce temizledim nerdeyse kıyma halindeydi çinekopların midesinden çıkanlar. DNA testinden aşağısı kurtarmaz gibime geliyor.:D
    Kıraça olmadığı kesin ama. Kıraçanın derisi o kadar kolay parçalanmaz, eti de çok yumuşak değildir.

4. NoFe@R!!!

NoFe@R!!!

Favori Kamış:
    TÜRK İCATLARI
    En İyi Avı:
    Emre Hayvanların içinide inceliyosun bak bakalım ne çıkıcak bende ii gösteren microscop var bakalım :D istersen

5. John Dory

John Dory Emre

En İyi Avı:
    Büyük beyaz 70 cl, İstanbul Boğazı
    Özellikle temizleme esnasında balığın midesindekileri incelemek çok önemli ipuçları sağlar.
    Balığın o an neyle beslendiği konusunda en kesin ipucunu bu şekilde edinebilirsiniz. Alın işte, Boğaz kıraçadan yıkılmasına rağmen çinekopların midesinde kıraça yok. Bu durumda kıraçayı yem yapmakta ısrar etmek çok anlamlı olmayacaktır.
    Tabii hayvana otopsi yapmak herkesin tercihi olmayabilir ama açıkçası benim hoşuma gidiyor. Bazen gerçekten çok ilginç şeyler çıkabiliyor. Mesela 2 yıl öncesi yakaladığım bir tirsinin midesinden plastik boncuklar çıkmıştı:rolleyes:

6. zarganacı34

zarganacı34 önder

Favori Kamış:
    lineaeffe s-curve kamış+Okuma synex 660 makina, Lineaeffe fire spin trabucco makina
    En İyi Avı:
    Levrek
    Bende 8-10 sene evvel çinekop Midesinden iğne çıkarmıştım. Tekeye bile denk geldiğim oldu çinkop otopsim sırasında :)

7. NoFe@R!!!

NoFe@R!!!

Favori Kamış:
    TÜRK İCATLARI
    En İyi Avı:
    Vay vay ne cerrahlar varmışda haberimiz yok :) ne yalan söleyim bende ayıklarken bakıyorum içine iğne vb şeyler varmı diye ;)