merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra tekrardan merhabalar dün gittiğim turna avından muhteşem iki tane yakışıklıyla dönüş yaptım
Fotoğraflar öyle sulu ki kokusunu burdan hissettim diyebilirim . Gördüğüm en besili turnalar bunlar. Tebrikler.
cidden hayret, 60cm civari bir turnayi ilk kez bu kadar tombul gördüm her buldugunu yerse iste böyle mutfak tezgahinda bulur kendini. tebrikler
tebrikler, balıklar gerçekten besili, bunlar çiftlik turnaları, 5kg var gibi ilginç olan ikisinin renginin farklı olması, sanki iki farklı gölden tutulmuş gibiler.
sanırım bunlar sulak yerde büyüyorlar gerçekten iri balık bunların cinsi falan mı değişik cüce bir balık belirli bir boydan sonar enine büyüyor herhalde tebrikler güzel av olmuş
Tebrikler güzel turnalar balığın biri taze diğeri nin rengi solmuş ölünce sudan çıkarmadınız heralde ondan oluyor
teşekkür ederim pamuk dedem tombul olanın içinden 5 tane ufak tatlısu levreği çıktı diğerinin içi boştu
Sağol evlat şu pamuk dedem lafını gerçekten seviyorum. Bak sana bir resim,Turna Perch'leri o kadar severki bazen abartır. Sevgiler. Uploaded with ImageShack.us
Mehmet tebrik ediyorum, senin turnalar enine daha çok büyüyor İkisinde de obesite sorunu var. Her daim rastgele.
tebrikler hocam bunları sudan herkes çıkaramaz. bende Ankaradan yenileyin Amasyaya taşındım buralarda kuruduk desem yeridir. hiç turnaya rastlamadım çevre barajlarda malesef takımlar paslanacak neredeyse