Konuya yorumları ile katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler. Bu doğa olayları kadar ilginç olmasada, enteresan bir başka olaya dikkatinizi çekmek isterim. Konu başlığının yanında bulunan sayfa numaraları tüm forum genelinin aksine bu başlıkta ters olarak bulunmakta, bilim adamları bu doğa olaylarını henüz açıklayamıyor, bakalım yönetici arkadaşlar bu olayı açıklaya bilecekler mi?
. Evet aynısını ben diyecektim şimdi. hata fotosunu bile çektim http://img269.imageshack.us/i/adszjov.jpg .
. Bugün Alico ile konuyu konuştuk, eve gelip hemen tekrar baktım , İlk başta fotoğraf sanatı zannetmiştim ama tekrar okuyunca ve araştırınca "vay be" dedim.
Paylaşım için teşekkürler yasin bu ürkütücü doga olaylarının başlıgı altındaki sayfa numaralarının ters bi şekilde dizilişide olayı dahada ilginçleştirdi .
İlk başta fotoğraf sanatı zannetmiştim ama tekrar okuyunca ve araştırınca "vay be" dedim.[/QUOTE] Konu lüferden açılmıştır kesin de buraya nasıl geldi? Öteki konuya gelince yöneticiler olayı çözemediler sanırım. Ben teşekkür ederim. Haklısın bu konuda yönetimden bilgi bekliyoruz. Sende bir sorun yok, terslik konuda dostum.
Ya işte farkımız sen tutuyorsun, ben düşünüyorum. Mavi güneş senin kafana takılacak tabi benimkine takılacak hali yok ya! Şaka bir yana yıldırımlar gerçekten ilginç, adamlar yön tayini bile yapıyorlarımış gerektiğinde !
. Eh Ben daha ne diyeyim . Doğa diğerlerini, Sende bu olayı açıklayamazsın artık. Harbi bu işlere mi yarıyor?
Açıklanacak az sonra bırak açıklamayı biri bana da söylesin de bende öğreneyim yetti gari. Herhalde tercihe bağlı, ama temizleme iyi gibi duruyor sanki