abiler bu gece kayalı barajında aynalı sazandayım allah nasip kısmet ederse tuttuğum aynalıların yarın fotoğraflarını eklerim saygılar
inşallah güzel öküzler(biz kuzu yerine öküz deriz ) yakalarsında gözümüz gönlümüz açılır...şimdiden bol şanslar... Rastgele...
:S:S offfff yaa bütün gece gözüme uyku grmedi hiç uyumadım bi kere vurdu yakalandı ama taşa yada köke sardırdı sabaha kadar bekledim çıkar diye ama çıkmadı bnde koparmak zorunda kaldım :S:S
. Eee demekki neymiş konuyu gitmeden değil geldikten sonra açmakta fayda varmış Neyse sağlık olsun . Yedek takım götürmeyi unutmamak gerekiyor demekki. Bir dahaki sefere güzel bir rapor yayınlayacağına eminim ( Balıklı ) Selamlar.
1 Kayalıda aynalı maynalı yok ,bıral israil bile yok orada bol bol ,köstereç tutabilirsin kaşık çekerek ,küspe altına hamur yada mısır kullanırsan ,miryana veya kefal alabilirsin ,aynalı için kayalının yakınında bir baraj var orayı öneririm ,yerini istersen özaleden atarım sana ,yinede şansın bol olsun olurda kayalıdan aynalı çıkartırsan yada sazan çıkartırsan fotosunu çek daha sonra müzeye götürelim fotoyu ,eylül gibi iyi sazan yapıyormuş ,köyün altındaki ahılların orası tabi sazanlarda israil
abi israilse boşver süloğlunda çok var bn aynalı istiyorum özelden edrnede aynalı yada yerli sazan çıkan göletleri yazarmısın
cihangir, bizde senin balıkta olduğun akşam çerkeşlide sabahladık...gece hiç vurmadı, senin en azından gece vurmuş ...ertesi sabah yani bugün saat 10:00 civarı 1 kg lık bir aynalı aldık...bundan 2 saat sonrada çok rüzgar çıktığı için oltaları toplamaya niyetlendik...oltaları toplarken makaralının 1 tanesinde 2.500 gr lık bir aynalı daha çıktı ve bu gazla vaat 3 e kadar gölde durduk ama rüzgar hızını arttırınca eve döndük...fotoğraf makinemi şu balık hastalığı yüzünden balıkta kaybettiğim için bu sefer balıkların resimlerini çekemedim...eve gelince mutfakta babamın telefonu ile çektik ama pek net çıkmadı...2-3 gün içerisinde bende raporu yayınlayacağım... saygılar...
en son 2 sene önce gitmiştim. Deli gibi köstereç vardı resmen kaynıyodu. Bizde tuttuk köstereçleri geldik Aynalı için keramettin göleti diyorum ama orda da gece kalınmaz çok yılan var.
selam millet batılı ben kayalıya böyle kulaktan dolma bilgilerle gittim iki gece üç gün kaldım kızılkanat ve köstereçten başka bişey yok yazık oldu kaldığım günlere
Re: BATILI 22 kardeşim aynalı sazanmı istiyorsun sen görüşelim o zaman bi ara belki yardımcı oluruz birbirimize