Mekan yine Staffelsee. Yem yine savagear 19 cmlik levrek sahtesi. Yem yine beni mahcup etmedi 2 tane körpe turnamiz 60 cm'den kücük oldugu icin (biri 50 cm, digeri 40 cm'den de kücük) iade edildi resimdeki yakisikli da 60 cm'den uzun oldugu icin alikonuldu.Ne yazikki tarihi geldigi icin Staffelsee sezonunu da bugünkü avla kapatmis oldum Bakalim yeni avlaklardan raporlarimda yakaladigim istikrara devam edebilecek miyim Hepinize Münih'ten selamlar, ve icten sevgiler..
Sezon güzel kapanmış. Şimdiden nice güzel avlara diyelim. Turna için tebrikler Uğurcan, ellerine sağlık. Çok yakışıklı bir balık. Görünen o ki, Selim abi ile sezon sonunu birlikte yaşayamadınız. Canınız sağolsun, başka avlara inşallah. Sezon kapanışı Almanya geneli ve bütün balık türlerinde değildir her halde? Selamlar, sevgiler.
Ellerinize kollarınıza sağlık süper görünüyor daha güzel av gunlerınde inşallah dahaı iyi balıklar yakalamak dileğiyle. hava bugun biraz sertti galiba. durum onu gösteriyor.
Tebrikler hocamavınız gerçekten güzel geçmiş. Özellikle taktir ediyorum ,ülkemizde pek yapılmayan ve belgesellerde gördüğümüz bir davranış sergilemişsiniz .Avınızın boyuna bakarak avınızı seçmişsiniz . Bohçacılıktan uzak durmuşsnuz tekrar tebrikler.
Sagolasin Vural.. Amin Tesekkürler Ibrahim.. Sana da rastgelsin Kadem hocam.. Sagolasin Selim Sagolasin Nuri Abi, Sadece Staffelsee icin sezon kapandi. Sezon göllere, bölgelere ve nehirlere göre farklilik gösterebiliyor. Staffelsee'nin 1 km yaninda onun ucte biri büyüklükte bir göl daha var (Riegsee) o mesela 15 kasim'a dek serbest. Bu hafta ilk defa orayi denemeyi düsünüyorum Bakalim kismette ne var? Sagolasin hemsehrim Emre, her raporuma yazarak bana sevk veriyorsun Darisi senin güzel raporlarina Sagolasin Alico.. Hava oldukca kapali ve yogun sisliydi Yagmur ve rüzgar sansimiza sadece son saatlerde basladi. O da pek rahatsz etmedi Simdiden 15 Mayis'a gün sayiyiorum Nedim hocam .. Allah'tan sezonu acik baska göller de var Metin Cok tesekkür ediyorum Ali. Sonucta o balik yarin yine bize gelecek Gelmeden yumurtlamayip ürüyemezse cocuklarimiz ileride ne avlayacak? Cok tesekkürler Hüseyin Abi.. Sagolasin Okyar
Dört dörtlük avlar yapıyorsun,harika resimler çekiyorsun ve şimdi sezon kapandı diyorsun Üzüldüm. Turnaya diyecek yok muhteşem çıkmış seninle beraber.. Yeni sezonlara şimdiden rasgele dostum..
Hic üzülme dostum.. Coktan yeni avlaklarin pesine düstüm bile.. Bu hafta sonu icin iki secenegim var Hangisine gideyim diye düsünüyorum.. Biri cok büyük bir göl .. Staffelsee'nin yaklasik 10 kati büyügü digeri de 3te biri kadar kücügü Onlarda da tecrübe edinene dek biraz kürek cekeriz.. Hatirlarsan misinam donana kadar devam Ona da bir cözüm bulacagim insallah Seni de özellikle baharda bekliyorum Almanya'ya