Herkese Merhabalar Arkadaşlar bu hafta sonu için balık avı proğramı olan veya yapmak isteyen varmı ...? Özellikle Erdem kardeşim sen bayağıdır balığa çıkamadık beraber Kral balıkçı senide unutmuş değilim ne dersiniz arkadaşlar bu hafta sonunu değerlendirelim mi
Mustafa hoş geldin Uzun zamandır yoksun aramızda, özledik seni Paylaşımlarından hala hepimiz faydalanıyoruz Senin de aramızda olman en büyük dileğimiz
Merhabalar Sevil Hanım gösterdiğiniz bu ince nezaket ve iltifatlarınız için teşekkür ederim Bende sizler gibi kalbi ve dili güzel insanların arasında olmaktan onur duyarım Eğer sitemize bir nebze faydalı olabildiysem ne mutlu bana sağlıcakla kalın Ayrıca Erdem ve Mustafa'da siteden ayrılmış yeni öğrendim ve üzüldüm
yalnız bu arada programı nerde yapıyorsunuz. İstanbul mu? Samsun mu? Trabzon mu? Samsun ise katılabiliriz.
Sayın Erkan bey ben istanbul avrupa yakasındayım ortak bir karar alınarak avrupa veya anadolu yakası olacaktır tahminimce
Abi Bende Kartalda Oturuyorum.Fenerbahçe tesisleri yakınında.Eğer istanbul İçe ise birlikte buluşalım derim.Ne dersiniz?Ama ben daha çok yeniyim haberiniz olsun
Gökhan arkadaşımız (crue) da haftasonu ava giden var mı diyordu. Sanırım birazdan o da gelir aranıza. Herkese şimdiden rast geldin
bende vardım ama evt mustafa abi bende vardım diren ablanın söylediği gibi ama açıköğretimden dolayı haftasonu sınavım var bide vardiyalı çalışıyorum üstüne yani ben iptalim bu hafta artık bi dahakine hayırlısıyla size rastgele eğer gidebilirseniz birdahakine bi acemi lazımsa yanınıza inşallah bende olurum
Hey hey hey! Dur bakalım. Bu sitedeki İstanbul organizasyonlarının acemi kadrosu Sevil abla ve benim tarafımdan doldurulmuştur. Yerimize göz dikme
Bende saraya gidiyim bari 4 haftadır tık yok bu haftada tık olmassa mezgit tutucaz artık yada kıraçe şöle 5 6 cm iyi olurmu diren abla yada bir amatör gibi 17 18 cm bir istavrit
Arkadaşlar bu aralar tam olarak nerede ne balık çıkıyor bunu bilirsek proğram yapmamız daha kolay olur
Anlaşıldı bu hafta sonu herkesin işi var galiba bende başka bir proğram yapıcam gibi cansağlığı olsun ne yapalım
İstanbul' lu arkadaşlar işte size organizasyon Hem de Mustafa ( yakamoz ) gibi bir ustayı yakalamış iken kaçırmayın derim