Arkadaşlr Herkese Slm aranıza yeni katıldım.umarım bilgilerimizi karşılıklı olarak paylaşırız.... ...
carbon kamış elektiriği daha iyi iletiyor ve karbon kamışlar yağmurlu havalarda kullanılması tehlikelidir yıldrım düşmesi gibi hatta yüksek gerilimli yerlerde bile tehlikeli
Yagıslı havalarda, ozellikle siddetli simsek cakmalarında, yanınızda tasıdıgınız carbon kamıs elektrigi kendi uzerine cekerek, bir nevi paratoner vazifesi gorur. Bu durumlarda, bu tur kamısları kullananlar risk altındadır. Zaten bu tur kamısların uzerinde uyarı yazısı vardır.
Ne tür balıklar çıkıyor orada. . deniz çok kirli izmirde o yüzden pek cesaret edemiorum balığa gitmeye
sizin oraları bilmem ama mersin yağışlı ve fırtınalı, levrekçiler bile kaçtılar. akşam fırtınadan yarım saat önce balık kesti. önceden anlıyorlar demekki. iyide ıslandık. bugünde evdeki rat ı deneyeyim dedim karbon kamışmı yoksa başka bir şeymi bilmiyorum iyiki yanıma almamışım, şimşekli havada kullanılmaması gerektiğini ben de duymuştum.
Abinin dediği herşeyi izah ediyor , ekleme gerektirmeyecek kadar net . Carbon kamışla bişey olmaz deyip şimşekli , yağmurlu havada avlanmaya devam eden çok insana yıldırım çarptı , çoğu öldü...