bu ip misinayı kullanan var mı acaba?

Konu, 'Misinalar' kısmında western222 tarafından paylaşıldı.

1. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    renk konusuna da girelim,hazır konu açılmışken...levrek avında kullanılacak ip misinanın rengi ne olmalı acaba?

2. canzola

canzola Big Game Hunter

Favori Kamış:
    Shakespeare Ugly Stik Big Water XH
    Favori Makine:
    Daiwa Saltist
  3. casper73

casper73 bahri

Favori Kamış:
    Shimano nexave te surf 170gr.
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 5500 xsb,Shimano alivio 4000rb,protackle harbor 5500,ryobi ecusima
    ben 1 ay önce linkini verdiğim spronun ip misinasını aldım ve kullanıyorum.

http://www.avmarketi.com/asp/product/9863/SPRO-DYNAFIL-POWER-ORGU-300-MT-0-20-MM

boğazda henüz bir düğümlenme karışma gibi bir durumla karşılaşmadım. 300 mt 50 tl ye aldım.
    biraz sert bir ip misina. sufix harculine de aldım. karşılaştırma yaparsak sufix çok yumşak henüz kullanmadım ama sanırım yumuşak olması karışması için bir sebep olabilir.
    ayrıca ilk mesajda belirtilen markada iki dynema üreten markalardan Honeywell Spectra ise piyasadaki kaliteli ürünlerden biridir.

4. akrepkral

akrepkral y.faruk özkan

ip misinalar bence çok iyi sonuç alınabilecek tipte takımlar artı çok hassaslar en ufak dokunmayı bile hissettirirler çok sağlamlar artı spin atarsan çok dikkatli olmalısın dolaşma ihtimali oluyor ama havada hafif esinti olursa oluyor sandaldan atarsan inanırmısın 100 m lik balık ağını bile çıkarırsın okadar sağlamlar tavsiye ederim ama ilk kullanmadan önce hafif yağlaman daha ii olur ben çok memnunum şimdilik rastgele sana

5. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    bu misinayı konuyu açtığımdan beri kullanıyorum..ryobi ecusima 400 vi ile bir kere bile dolaşmadı..ayrıca çok çok ta sağlam...:) haberiniz ola...