Bu iri Mercanları 95 metre derin suda avladık. 15 Ağustos 2011 Sivrice.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında orhan kucukbicmen tarafından paylaşıldı.

1. Çağrı AYDOĞDU

Çağrı AYDOĞDU Çağrı AYDOĞDU

Favori Makine:
    alba star double60
    Maşşalah sayın abim.

2. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili kadir kardeşim, bu güzel yörumun için çok teşekkürler ben senelerden beri bu mercanları burada bildiğim mercan taşlarında avlarım, ben bunları burada avlarken o zamanlar internette balıkçı siteleri yoktu bunu bir tarafa bırak fotoğraf çekecek makinalarımız bile yoktu,:) gerçekten Çanakkale'nin mercanları çok güzeller, inşallah bir güm olur bizim buralarada gelirsiniz sizlerle tanışır balık avı muhabbetleri yaparız, :) yanımda sevgili arkadaşım İstanbul Üsküdar'ın ,en tecrübeli usta balıkçılardan sevgili Cahit Acun kardeşim vardı ben ona boğazın kralı derim,:) :) :) kendisi her nekadar kıyıdan bir numaralı İstanbul'un ustalarından olduğu gibi her zaman istavritleri lüferleri olatalara inci gibi dizdiğinide her boğazlı kıyıdan balık avlayan balıkçılar bilir bunun yanında mercan avlarınında gerçekten bir numaralı ustasıdır,:) :) :) hemde çok sevdiğim canım kardeşimdir,:) :) :) kendisine burada selamlarımı ve sevgilerimi gönderiyorum,:) :) sana da çok güzel avlar dilerim,:) :) :) mercan avları hakkında bana soracağın soruları bekliyorum, sevgiler hoşçakal.:) :) :)

3. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Serbülent kardeşim Cahit Acun bir yerede olurda orada döktürülmezmi,:) :) :)
    hemde nasıl ızgaranın başından ayrılmadı, sevgiler hoşçakalın.:) :) :)

4. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Ya usta yapma böyle, tutan var tutamayan hadi tuttuk diyelim patlıcanı biberi nerden bulalım nasıl közliyelim, bunların yanında kesin sulu şeylerde vardır. ah be usta. afiyet olsun.

5. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Dediğin gibi esasında dünya küçük bazen insanlar aldığı duyumlarla giğer kişilere iftira bile atabiliyorlar,:eek: halbuki işte biraz araştırsan sorsan beni bulursun.:) :) :)
    Bu yaz Soner kardeşimle beraber çok güzel Sohbetlerimiz oldu onun kardeşide bizim köyde oturuyor, ada sahile yakın bir yer aldı hergün kahvede baraberdik kendisi gerçekten çok güzel bir insan,:) :) :) inşallah sende gelirsen hep beraber oluruz, bu yakınlarda gelecek olursan bak torikler başlıyor benim esas işim torik avlamak bu Torik işini biraz biliyorum,:) :) :) sevgiler hoşçakal.:) :) :)

6. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    İnşallah sana da rast gelirler sevgiler hoşçakal.:) :) :)

7. harun61

harun61 harun

Orhan Abi , ellerinize sağlık. Gerçekten harika balıklar.
    Bence daha daha güzel olan tarafı ; bu güzellikleri ve tecrubelerinizi paylaşmaktan çekinmiyorsunuz, zahmetlere katlanıyorsunuz, gerekli her konuda yardımcı olmaya çalışıyorsunuz.
    Bu balık tutkunluğu öyle bir şey ki; bu paylaşımları izlerken , bedavadan bir dünya hayal kuruyoruz. ondan bile mutlu oluyoruz. Sizin gibi üstadların tecrubelerinden faydalanmak ta cabası.
    Paylaştığınız için teşekkürler...

8. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    :) :) :) Çok teşekkürler Bülent kardeşim, buyur sende gel hep beraber olsun.:)
    İşte balığı tutuyoruz soframızı şenlendiriyoruz üstüne üstelik bu sevdaya gönül veren arkadaşlarımız ve kardeşlerimizlede sevincimizi heyecanımızı paylaşıyoruz, Allah bu güzel dostluklarımızı dim ettirsin, ufak tefek şeylerden birbirimizi kırmayalım inciltmeyelim, bugün varız yarın yokuz denizimize çıkalım balıklarımızı tutalım.:) :) :)
    Sivrice'den selamlar sevgiler hoşçakal.:) :) :)

Not: Gülpınar taraflarında yağmurlarla beraber çay ağızları açılınca seni levrek avına bekleriz.:)

9. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler sevgili Harun kardeşim, bu güzel övgü yorumların ise beni çok memnun etti, bu hayatın esas gerçekleri bunlar, öğreneceksin ve öğreteceksin, en sonunda arkanda bir hoş seda bırakacaksın ama bunun yanında dürüst olacaksın, uydurma yalanlarla ve duyumlarla kimselere iftira atmayacaksın, iyi arkadaş, iyi kardeş, iyi dost, iyi baba, iyi evlat, iyi vatandaş, iyi komşu ve dürüst balıkçı olacaksın. ( hepimiz için geçerli olan değerler)
    Gelelim balık avlarımıza, bu günlerde benimde uzun senelerden beri çok emek sarfettiğim en sevdiğim balıklar yakında burada olacaklar, onlar benim toriklerim ben onları beklemekteyim, bu aralar mercan avlarımızda çok bereketli geçti Allah kısmet ederse bu sezonun torik avlarıda evvelkiler gibi bereketli olur,
    Sana da gönlündeki avları yapmanı dilerim, avlarımla ilgili sorularını her zaman beklerim, ben emekli olduğum için benim vaktim çok bana yaz.:) sevgiler, hoşçakal.:) :) :)

10. harun61

harun61 harun

Orhan Abi,
    Zaten açıklayıcı raporlarınızla bizi fazlasıyla bilgilendiriyorsunuz.
    Hızınıza yetişmek mümkün değil maşallah : )
    İyi konusunda da şunu belirtmek isterim. Mümkün olduğunca kısaca '' iyi insan '' olmaya çalışıyoruz. Her şeye rağmen, şu üç günlük dünyada mümkün olduğunca kimseyi kırmamak , dökmemek lazım. Bir de ; insan hayat felsefesiyle sırasıyla önce kendisine , sonra ailesine , sonra çevresindekilere , daha sonra da vatana , millete faydalı olabilir kanaatindeyim.
    Tavsiye ve nasihatlarınız için teşekkür ederim.
    Bir sevgilinin yollarını gözler gibi, toriği beklemeniz , balık tutkusu olanların dışında kimsenin anlayamayacağı bir heyecan. Gayet iyi anlıyorum , çünkü ben de bu tutkuya derinden kapılmışlardanım. Umarım sevgilileriniz sizi fazla bekletmez de biz de taze taze raporlarınızla heyecanınızı paylaşırız.
    Sağlıkla , mutlulukla ,çeşit çeşit balıklarla güzel avlarınızın devamını dilerim.

11. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Çok teşekkürler sevgili Harun kardeşim, işte arada sırada Denizden balık avından hayattan da bir şeyler katmaya çalışıyorum, sana da güzel avlar dilerim sevgiler hoşçakal.:) :) :)