bu kadar da şansızlık olmaz

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında yalniz2007 tarafından paylaşıldı.

1. yalniz2007

yalniz2007 Hakan

Sazan avı için heyacanla beklerken Bayramın 1. günü herşeye rağman ailecek pikniğe gittik. benim amacım balıktı. Av için kendime baya malzeme aldım mısırı, boili, kaşıklı sahte, sahte solucan ve sağolsun kayın biraderim de bayram namazından sonra hamur hazırladı. Gittiğim yerde baya bir sardı atçek yapıyordum nerdeyse 2 saatte 40 tane falan oldu. kötü yanı şansıma hep çapak vardı. Eşim geldi bunu sal dedi saldık ufaklık geldi baba bunu salalım dedi saldık kıramadım. saldıklarımın şansları yaver gitti anlayacağınız. elimde 20 - 25 tane yarımlık kaldı ama elime sazan alamadan geri döndüm çok kötü oldu benim için. inşallah sonralara
    Beyşehir

2. Vtec

Vtec Furkan

Favori Kamış:
    Shimano Catana Bx Telespin 2.40 --- Silverstar Elegance Full Carbon 3.90
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 FB --- Ryobi Ecusima 6000 Vİ --- Banax SX 3000
    En İyi Avı:
    5.5 kg Oklama --- 8 kg. Kara Sazan --- 5 kg Rus Kefali
    Bence bu durumu şanssızlık olarak değerlendirmemelisiniz.Siz balığı yakalayarak amacınıza ulaşmış oluyorsunuz ve tekrar doğaya salarakta hem balığa yaşama şansız vermiş oluyor hemde bir sonraki avınız için yine kendi şansınızı yükseltiyorsunuz.

Bu arada yanlış anlamayın ben size evinize balık götürmeyin demiyorum kesinlikle.Sadece yapmış olduğunuz davranışın doğru bir davranış olduğunu , şansızlık olmadığını ifade etmek istiyorum.

Saygılar

Son düzenleme: 12 Eylül 2010
  3. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    Kamış:Linaffe,Captain,Remixon makina:Virax Charizma
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    Daha ne olsun ya Sazanı napacan çok lezzetli bi balık değilki illede Sazan Denilsin :))

4. HüR MoL

HüR MoL Hür MOL

Favori Kamış:
    Cormoran 1.95 5-25 gr. & Spro Agressive Pro 4x4 2.40 10-30gr. & Shimano Hyperloop 2.70 15-45gr.
    Favori Makine:
    Shimao Catana 4000 FA & Ryobi Cobe 2500 & Ryobi Cobe 3500
    En İyi Avı:
    Levrek 6 kg.
    Doğru olanı yapmışsınız.

5. yalniz2007

yalniz2007 Hakan

ben kendimi balıkları saldığım için şanssız saymadım zaten şanssızlığım sazana niyet çapağa kısmet. ondan dolayı öle söyledim yoksa balık tutmak ayrı bir zevk keyfine vardım tutmaya başlayınca ama işte içimde ukte olarak kaldı sazan. neyse ya bu kadar da sorun yapmayayım kendime daha sonra nasip olur inşallah. herkese iyi günler bol balıklar

6. cousteau

cousteau Hüseyin MISIR

Favori Kamış:
    Yabomax SURF 4.20
    Favori Makine:
    Shimano ActiveSURF 採用
    En İyi Avı:
    Torik, 2.5 kg.
    Yolum tatlı suya pek düşmez, ancak yıllar önce bende bolca çapak yakalayıp salmıştım. Eve getirdiğim bir kaç tanesini de zaten yiyemedim, açıkçası tadını beğenmemiştim.:p