slm arkadaşlar geçenlerde albastar milenyum 60 lık makina ile albastar 3233 kamış aldım carbon teleskobik kamışın atarı 100 200 gr bu ürünlenler hakında bilgisi olan varmı kamışın en uç noktası cam elyaf mı öle bişi yanlıs yazıyo olabilirim ne dendini bilmiyorum bu uç kısma kırılmaz dedi doğru olup olmadını bilmiyorum bana bu ürünler hakında bilgi veririseniz sevinirim herkeze rasgele yani sizden istediğim bu ürünler kalitelimi iş yaparmı yoksa kulanmadan elden cıkarıyımı (makina beş bilyalı ) ve albastar'ında fabikası cine tasınmış hayırlı olsun beybeyler hiçbir markanın çin malı dışında ürününü bulamdım.kıyıdan avlanmak için idalmi sizce
kayın carp cok tesekür yorumun için bu ürünlerihç kulandınmı arkadaşlar yazmayı unutmusun makina 5 bilyeli
Merhaba Akrep, Şöyle evladiyelik bir kamış istiyorum ve iki parça olması önemli değil dersen sana Shakspare'in Ugly Stik Little modelini öneririm. Ben hem 1.68 Light hem de 1.98 Medium kullanıyorum. Tavsiye ederim.
slm arkadsım ilk önce hangi av da kullanacağını belirtseydin sana daha iyi yardımcı olabılırdim ama şunu söyleyebilirim orta kalite
Yedek parçası ilaç kutusu Arkadaşım almış olduğun kamış kesinlikle elde uzun süre kullanım (at-çek) için uygun değil. Aynısı bende de var. Bir heves görünümüne aldandım, aldım ama çok ağır. Çelik sargı lafına da inanma. İçindeki sadece alüminyum folyo. Karbon deniyor, karbonun asıl özelliği hafif ama sağlam olmasıdır. Ayrıca geçen senelerdeki modellerinde en alttaki kapak devamlı düşüyordu. Benimki kayboldu, albastarın merkezinde dahi yedek parçası yok. Bulamadım. En sonunda Calcium Sandoz ilaç kutusu ile kapattım altını. Uç kısmı esnek olmadığından dolayı kırıldı ve genel olarak sırığın tamamı neredeyse hiç esnemiyor. Avatarımdaki sırık bahsi geçen sırıktır. Makinan orta sınıfta ama Alba star RR serisini öneririm. İki tane var 8 yıldır tık demedi.
evet kamışta çok haklısın şikayetlerimiz doğrultusunda iyileştirme yaptılar ama tavsiyem 3233 degil 3234 serisini kullanman ve eger kamış alırsan sana tavsiyem mıtchell apache 350 veyaalbastar leo 3282 350 kullanman
aldığın kamış ve makina ideal ve güzel kullanımı vardır değiştirmene gerek yok kırılma konusuna gelince fazla zorlamamanı tavsiye ederim