Parçalı kamış daha fazla yer kaplamıyor mu taşınması zor olur mu? O tamamdır Flame 30'luk siparişini yarın veririm. Şimdi kamış kaldı
Taşıması dediğin gibi biraz zor oluyor ama kullanırken sana rahatlık sağlayacağından eminim. Hem Ahmet'in de dediği gibi genç adamsın yahu taşıması senin için nekadar zor olabilir? Forumdaki at-çek ustalarının takımlarını ve yeni başlayanlara önerilerini okursan ne söylemek istediğimi daha iyi anlayacaksın. Bu arada avlağın çok güzelmiş, bu konuda şanslısın
Ben sizin tecrübelerinize danışmak istedim zaten Ben balık tutmaya ilk defa geçen sene kalkıştım. İlk misina ve ucunda iğne tavuk ciğeri ile tutmaya çalışıyoduk sonra 15 TL ye olta aldım pek fazla hoşuma gitmedi Sonra 30TL ye o ilk resimdeki küçük oltadan aldım at çek yapmak için Yaklaşık 70 Lira sahte yemlere para harcadım Ama geriye bi baktım aldığım olta 2-3metre uzağa atabiliyor en fazla En iyisi para kıymak ve uygun bir takım almak lazımdır dedim. bu parçalı kamışların özel bir kabı,kutusu,çantası vs.. var mı 2-3km yolu yürüyerek gideceğiz de
Ben aldığım zaman bir kılıf vermişlerdi fakat şimdi bunlardan birini alırsan verirlermi bilemiyorum. Ama bu tarz koruyucu kılıf ve çantaları av malzemeleri satan dükkan ya da internet sitelerinden rahatça bulabilirsin.
Çok teşekkür ediyorum açıklamalarında yazıyor kamış çantası varmış. İlgilendiğiniz için teşekkür ediyorum:=)
Rica ederim güle güle kullanman dileğiyle... Bu arada tuttuğun balıkların büyüklüğüne dikkat edeceğin ve ufakları göle iade edeceğin konusunda bir uyarıda bulunmama gerek yok değil mi?
Ben dikkat ediyorum bu konuya Zaten tutacağım yer ırmak genellikle büyükleri oluyo. Mesela bu uygun mu? Geçen sene tutmuştum
Makinayı 30luk derim ben. kamışta en az 230 olsa daha ii olucak farklı yerlerdede av yaptığını düşünmelisin mesela. yüksek bir kayanın üstünden fln
Sağol Eren Abi. Kamış olarak sizin önerdiğiniz bu kamışı almayı düşünüyorum. http://www.avmarketi.com/asp/product/2888/CORMORAN-BULL-FIGHTER-SPINNING-LIGHT-195cm