Bence iş yapar Hasan bey, ama bunların numaraları nedir veya boyları kaç cm civarı ? Ben 2008 yılının kasım ve aralık aylarında yaptığım avlarda , 0 ve 1 no düz ve dövme kaşıkla hatırı sayılır miktarda sarıkanat ve palamut yakalamıştım. O sıralarda sizin bu kaşıklara çok benzeyen kaşıkları kullanananlarda çok iyi sonuçlar almışlardı. ama dediğim gibi boyları önemli bence..
Bereketli avlarda kullanın. Kaşıkların iş yapmaması için hiçbir sebep yok. Hatta standart kaşıklardan daha avcı olabilirler.
Ağırlığı Alba kaşıklar kadarsa Güzel sonuçlar alabilirsin abi Eğer biraz ağır olursa Pek randıman alamayabilirsin ...
çok avcı gözüküyorlar lakin iş yapmasalar bile fiyatından dolayı insanın içi acımaz.Çok uygun fiyata mal olmuş size, bereketli avlarda kullanmanız dileklerimle
abi nasıl aldın bunlaarı bı yardımcı olurmusun neler yapmak gerekıyo acaba elınıze ne zaman ulastı malzemeler bana gore ucuz ebay o yuden rapala almak ıstıyrum ...sitede yabancı oldugunda cekınıyrum acıkcası bıseylerı yanlıs yaparım dıye
ürünler elinize ulaştı mı? posta masrafı çok uygunmuş. açıklamada tanesi 3 pound diyor paketi 3.99 orda biraz şüphelendim. Acaba 1 tane mi gönderdi.
Ebay'den alışveriş son derece güvenli, yalnız alacağın malzemenin gümrüğe takılmaması için dikkat etmen gereken şeyler var. Ödeme yapmanın en kolay yolu PAYPAL hesabı almak. Paypal alırken de sanal kredi kartı kullanırsanız dünyanın en güvenli alışverişini yapmış olursunuz, içiniz çok rahat olur.Aşağıda Ebay'den alışveriş 3 bölümde detaylarıyla anlatılmakta. Ebay'dan alışveriş ? Bölüm 1 (Ödeme) (Resimli Anlatım) Ebay'dan alışveriş ? Bölüm 2 (Ödeme) (Resimli Anlatım) Ebay'dan alışveriş ? Bölüm 3 (Ödeme) (Resimli Anlatım)
Henüz ulaşmadı 10 gün kadar sürer herhalde. Ürün 6'lı paket halinde satılıyor. Satıcı binlerce satış yapmış ve hep olumlu yorum almış. Ürün açıklamasında paket fiyatı olduğunu açıkça belirtmiş. Super value pack of Spinners as per the picture.These spinners can cost us to £3 each if bought individually, check out our amazing prices.