ozgür güzel balıklarda bunların yakalnma hikayeleri yok onun için diyer resimlerinle hepsini aynı başlıkta açarsan forumda diyer arkadaşların konuları geride kalıp kaybolmaz bundan sonraki resimleri aynı başlık altında açarsın resim çok galiba
Hocam senin çaparilere de ne kadar çeşitli balıklar yakalanıyo öyle hayre. İstediğin balık hariç her balığı tutuyosun heralde
hocam çaparilerimi kendim bağlarım.istediğim balıkları da çok yakalıyorum ama nadir rastlananları yolluyorum.
Özgür,merhaba Ballandırma veya övünme gibi düşünmez kimse. Tuttuğumuz balıkları, fotoları ve hikayeleriyle yayınlamaktaki maksadımız, bilgi paylaşımı. Mesela bu kırlangıçla ilgili olarak benim beklediğim, bu balığı nerede, ne zaman , hangi takımla(Çapari tesadüf, normal avlar için söylüyorum.) hangi yemle yakaladığın. Bu şekilde farklı yerlerde olan balıkları ve varsa değişik av tekniklerini de görmüş oluyoruz. Teşekkürler ve rastgele.
Niyeki hocam biz merakla bekliyoruz ballandıra ballandıra anlatımları Burası bilgi olduğu kadar aynı zamanda paylaşım formuda..Bizi mahrum etme derim ben o heyecanlardan..saygılar...
tamam baba anladım.ancak tesadüf biliyosun neyini yazayım.dülgere yazdım levrege yazdım dahada yazarım.ama çapari işte...
Çapariden çapariye fark var demi ama Yeşil Simlisi var, Sarı Simlisi var, Simsizi var, Ojelisi var.. var var.....
muratçım çapari işi kolay bağlar gönderirim.gerçekten hazır çapariyle çok farkediyo.ama en önemlisi zaman ve mekan.şansın açık olsun
abi sende vakit bol galiba.ben 2-3 haftadır denizi görmedim.yağmurda fırsat vermiyor zaten.ama senin tuttuğun balıklar tam tutmak istediklerim.kırlangıçı hiç bilmem ama lezzetli bir balığa benziyor.