Bu konuda önerileriniz nedir

Konu, 'Genel Konular' kısmında stres_yapma tarafından paylaşıldı.

1. stres_yapma

stres_yapma MURAT

Favori Kamış:
    Şamandralı olta
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 6,350 kg. lık. Gökkuşağı alabalığı 2,900 kg.lık.
    Ozan kardeş (Hocam) ilgin ve alakan için teşekkür ederim ben zaten maili kaymakamlığa o günü akşamı eve gelince attım.Ben bu konuyu açtıktan sonra anladığım kadarıyla hemen hemen herkes en az bir kez aynı duruma düşmüş.İnanıyorumki burda yapılan paylaşımlar sayesinde artık doğru ne ise o uygulanacak.selam ve saygılar

2. ozan

ozan Ozan

bu duruma düşmeyen balıkçı yok gibidir. Aksarayda çalışırken mamasın barajında terör estirmişti dönemin valisi. boy limiti dönem vb hakgetire göl kenarında piknik yapan araçların bagajında olta var diye yakıp yıkmışlardı oraları. derebeyi gibi davrananlardan sakınmak lazım çünkü kendilerinin kanun olduklarını sanıyorlar

3. volkan

volkan Volkan

Favori Kamış:
    olta ve zıpkın
    Favori Makine:
    Daıwa
    En İyi Avı:
    Yayın 23.4 Kg Aynalı Sazan18.4 Kg Sabut 37 Kg
    Uzundere İlçe Tarım Müdürüyle telefonla uzun uzun konuştuk bu konuyu.Bana söylediği Tortum Gölünde olta balıkcılığı serbest arkadaşlar gelsinler tutsunlar dedi.Bende Jandarmanın tutum ve davranışlarından bahsettim sirkülleri Jandarmaya yazı ile göndereceğini söyledi müdür bey.MURAT ABİ FAZLA ZAMANIM YOK KISA KISA YAZDIM,ANLAYACAĞINIZ PROBLEM YOK CUMARTESİ PAŞA PAŞA GİT BALIĞA.Nuri abiye geniş çaplı bilgi verdim.Saygılarımla... Mesaiye gitmem gerekiyor.

Son düzenleme: 15 Ocak 2008
  4. stres_yapma

stres_yapma MURAT

Favori Kamış:
    Şamandralı olta
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 6,350 kg. lık. Gökkuşağı alabalığı 2,900 kg.lık.
    Balıkçının halinden balıkçı anlarmış helal olsun volkan bey daha ne denebilirki uzundereyi ayağa kaldırmışssın (şimdi jandarma fellik fellik bizi arıyordur:):))nuri az çok bahsetti bu günde zaten görüşemedik kendisi ile kısmetse gideceğiz ama bu sefer sirküler yanımızda olarak hadi herkese hayırlı avlar rastgele

5. ozan

ozan Ozan

işte budur memleketin bir köşesinde balıkçıların problemi çözülmüş oldu
    jandarma yasaklarıda okursa bir kaç seneye müthiş balık olur oralarda