Merhaba arkadaşlar, bütün kış canlı yemle levrek avı dışında kıyıdan ne avlayabiliriz ? Yoksa sıcak evlerimizde oturup anılarımızla yazı mı bekleyeceğiz ?Yardım ve dayananışma için bekliyorum.
hoşgeldiniz, öncelikle imza ayarlarını yapıyorsunuz http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature daha sonra forumlara göz atıyorsunuz, mesajınızı okuyan arkadaşlar size yardımcı olacaklardır.
Ateş abi aramıza hoşgeldiniz, kalıcı ve katılımcı olmanız temennisiyle, iyi ve keyifli paylaşımlar , rastgele
Merhaba. Yazmaya çalışıyorum.Uzun zamandır izliyorum siteyi zevkle. Çok şey öğrendim, öğreneceğim de sanırım.sevgiler
aramıza hoşgeldiniz, iyi paylaşımlar ateş bey. bir hafta sonra ben de kuşadasındayım. levrek deneyeceğim bakalım. çipura bu mevsimde çıkar diye biliyorum ama en iyisi tekne ile biraz açılmak diye düşünüyorum. saygılar.
Dostlarım, hoşbulduk...Her zaman yazamıyorum. Bağışlayın beni. İşler çok. Her ne kadar emekli olduysak bile çalışıyorum evde. Zaman buldukça Mordoğan'a kaçıyorum. Orada limanda sabah akşam olta başında bekleyen benim işte.
Şöyle havalar bir düzelsin de birlikte gidelim benim kıyıya.Bütün arkadaşlar davetlim.Çaylar ve kadehler benden.
bu mevsimde balık kesinlikle var ateş abi öncelikle hoşgeldiniz bu mevsimde balık var sadece çeşit olarak fazla yok karaburun tarafını poyraz olunca denemenizi tavsiye ediyorum acizane..... köpüğün içine attıınız oltanın 0,30 dan ince olmaması özellikle tavsiye olunur.daha incelerini koparıyorlar çünkü... saygılar....
ateş abi bu mevsim kıyıdan canlı balık atıp levrek bekliceksiniz yada kıyıdan at cek yapabilirsiniz onun dısında bolge bolge kefal yakalayabilirsiniz