sizin oralar ile bizim buralar arasında pek fark yok bence o kaçan balıkların peşinde %99.9 akya türü balık var, ayrıca düğüm yöntemini elden geçir,youtube ye fishing knots yazarak arat bir sürü video çıkar karşına,ve sağlam misina tercih et,
slikon sahteler heleki turna gibi jilet misali dişleri olan bir yırtıcı için tek alımlıktır ister ufak ister trofe olsun slikonu tamamen tahrip eder bunuda göz önünde bulundurmak gerekir turna için en hesaplı en aktif avcı kaşıkdır zarar görmez kesilmez yırtılmaz.albanın hesaplı 2tl lik kaşıkları tatlısu turnası ve deniz baraküdasına çoktur bilebenim görüşüm budur.
side prensi kadir kardeşim maşallah havalı tüfek den sonra balık avcılığındada karşımızdasın seninle gurur duyuyorum.deneme yanılma yöntemlerinle bizzat senin kendi denemelerini burdada paylaşmanı takdirle takip ediyorum.başarılarının devamını diliyorum.
sağolasın teşekkür ederim kadeşim eyvallah ismini cismini veremiyeceğim bir silikon ile,tek silikon ile,yakala bırak tam 34 tane turna aldım 1 saat içersnde etçil balıkçıların öğrenmemesi için buraya yazmıyorum.mazur görün
deniz turnası.tabiki yakla bırak.tatlı su turnasını o denli toplu denk getiremezsin.her 2side çok obur balık lakin,tatlı su turnası,deniz turnası gibi toplu grup halinde takılmazlar...farklı ortamlarda yaşıyorlar,tatlı su turnası pusuya yatan av bekliyen bir hayvan,deniz turnasında bu durum daha farklı,
tarihi eser gibi duruyo ama değil kim bilir 1 yıllık falan babamın arkadaşının almanyadan getirdiği sahte silikonları bu takıyoduk