arkadaşlar geçen gece bir arkadaşla mırmır için kurdumuzu çıkardık ve gittik.makinayı sararken telefonum çaldı.telefona bakarken az önümüzde kayalar var.olta oralarda kalmış.telefonla işimi bitirdim ve makinayı sarmaya başladım ki baktım gelmiyor.biraz zorlayınca geldi.baktım ki iğnede bunlar var.ilk gördüğümde ürkmedim desem yalan olur.çünkü insan vücudunun belden aşağısına benziyordu.biraz inceleyince iki tane olduklarını ve bu yüzden insanı andırdıklarını gördük.iğneden çıkarmak için biraz uğraştırdılar.keserek çıkarabildik.cansız bir şeyler sandık ama kesince içinden sakatat gibi bir şeyler çıktı.ben bu yaşıma kadar böyle bir şey görmedim.nedir bu arkadaşlar????
Arkadaşım inan hiç bir fikrim yok ama denizden babam çıksa yerim diyen arkadaşlara bir soralım derim ben
Abi bu biraz Tarkanla kurt efsanesine döndü "Ve Deniz anaları insanı besledi büyüttü. Güçlendi eline zıpkın altı deniz atına bindi"
arkadaşlar deniz yıldızı değil.bunlar iki adet.birbirine yapışık gibi bir şeydi.ilk anda bütün gibi geldi ama değilmiş.ayrıca kurbağa falan hiç değil.hem denizde ne arasınki kurbağa(yolunu şaşırdıysa bilemem )
resimlerin fazla net olmamasıda çok doğal.çünkü bulunduğumuz yerde hiç ışık yoktu ve pilleri bitmek üzere olan el fenerinin ışığında cep telefonumla çektim.ama böyle bir şeyle karşılaşacağımı bilsem stüdyo kurar filmini de çekerdim
Kafası ve gövdesinin bir kısmı yenmiş bir kurbağaya benziyor ama sadece bir benzetme resimlerden çok anlaşılmıyor.