Sülünes dersek herkes balık yemi olarak anlıyor, ustura midyesi adıyla yenildiği için öyle yazdım. Saygılar...
Evet çıkardıkları canlı sülünez, hatta bu video daha önce de forumda paylaşılmıştı.. Bencede etkili ve basit bir yöntem, uygun bir alanda da kullanılabilir.. Ancak daha önceden bazı forum üyeleri bu yöntemi pek hoş karşılamadılar, tuz dökülüp sülünezin buna karşı reaksiyon vermesi olayını onu dağlamak, o canlıya acı çektirmek olarak düşünenlerde olmuştu idk
geçenlerde sülünesle ilgili bi yazı okumuştum.sanırım bir gurme idi.hani şu dünyayı gezip lezzet yazıları yazan kişiler.adamın sülünesle ilgili yorumu ilginçti.sülünesi balığa yem yapmak lüferi kefale yem yapmakla eşdeğerdir diyordu.ne kadar lezzetli bişeyse artık
Evet cikarilis sekli hos degil ama boyle diyen birisinin onu canli yem yapmasi da hos degil ikside ayni sey ben hem bu yonteme hemde her turlu canli yeme karsiyim
Fransız avcılık kanalında izlemiştim. Sülünezi bu yöntemle çıkarıyorlar. Tuz dökmelerinin sebebi sülünezi kandırmak için. Türkiye'de bu yöntemin uygulanabileceğini sanmıyorum. Çünkü med-cezir'in yoğun yaşandığı kıyılarda, sular çekilince bu yöntemi kullanıyorlar. Tuzu döktüklerinde sülünez denizin yükseldiğini sanıyor anladığım kadarıyla...