deniz kıyısından atmak için rapala almayı düşünüyorum bu linkteki işe yararmı acaba arkadaşlar. tatlı su içinmi bu yoksa deniz içinmi bilmiyorum. Acemilik işte..... http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=19187&productid=sporkisik200#tablnk
Bunlar daha çok tekneden oldukça derin su için yapılmış gibi duruyor..Damakları oldukça kalın ve geniş....Kıyıdan zaten bu mevsimde sahteyle avlaman şansa kalır..Canlı yem kullan birde nerde avlanacaksın..Belki yardımcı olabilirim...
bu rapala isini gorur ama yinede 1-2 metre derinde rapala ile yakalayacak balik pek denk gelmez o yuzden kiyidanda olsa 5-10 metre derinlikte olan alanlarda kullanmaniz gereklidir...kiyidan anil in dedigi gibi canli yemle avlanmaniz daha iyi olur.... saygilarimla
Merhaba: Renk seçimin önemli ama olurya balık çoksa; samandağ limanın ağzında iş yapabilir.... Samandağ çevlikten karakola giderken derin kayalıklardan kullanabilirsiniz... Konacık liman ağzından avlayabilirsin... iş yapabilir... İskenderun liman uç kısmından avlayabilirsin, iş yapabilir! Ekincilerden, Demirçelik suyun ağzından, Çevre iskelelerden, Toros Gübre kayalık kıyı şeridinden AVLAYABİLİRSİN... Dikkatli sar, takılırsa AĞLAYABİLİRSİN Çünkü derinden dalarak gelen bir model.... Selamlar...
Mustafa abi senin tekniği denemek için malzeme arayışına başladım..Yozurinin ahtapotları var 8-10 cm civarı..Birde 60 lık misina belli kg limiti varmı yani ince misina kaliteli ve pahalısından mı yoksa 60 lık herangi bir misina türü olurmu??Marka verebilirsen bugün izmire gidiyorum oradan temin edeceğim bütün malzemeyi...Birde bi aralar buralara gelseneMemleket gözünde tütüyor anlaşılanii günler
Bu sordugunuz seri daha çok tatlısu içindir. Siz Rapala Magnum, Yo zuri tx Minnow ve Strike pro hamsi grubundan bir kaç floating sahte edinin. Boyları 7 ile 11 cm arasında olsun. Hedef balık 2 kg den büyükse 11 cm lik daha küçükse 9 cm, 500 gram ve civarı için 7 cm lik kullanın, Plaj gibi sığ dalgalı kumsallara ve dere ağızlarına gidin, derin yerlere gitmenize gerek yok, hele dere ırmak ağzına giderseniz ve az dalga olduğundan deniz biraz bulanıksa yorulmadan saatlerce sahte atacaksanız güzel bir kaç balık alırsınız. Yalnız bu iş için en önemli araçların başında kamış ve makine gelir. İyi bir spin takımınız yoksa sadece yorulur ve kısa sürede bu sevdadan vaz geçersiniz. SRD, BRH, SM renkleri RH, GM, IW,SLB renleri