Bu Rapor Balıksızdır Demedi Demeyin :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında fztyasin tarafından paylaşıldı.

1. timursen89422

timursen89422 timur

yasin kardeşim izmir gibi bir yerde bu kadar at çeke gidipte balık alamamak g
    erçekten zor bir durum:eek: bu işte bi iş var. demedi deme...
    bi yerlerde yanlış bi durumlar var gibi inşaallah spinlede güzel levrekler alırsın:)

2. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi valla ben de anlamadım bu işi. Teorik olarak neredeyse kitap yazacağız ama pratikte tık yok :(
    Okumadığım makale, av raporu, yorum, izlemediğim video kalmadı neredeyse abi. Rüzgarı karşıdan alıp köpük köpük denizin içine de atıyoruz, çamur gibi akan azmağı bulup hem azmağa hem denizle birleştiği kısma hem de suyun berraklaşmaya başladığı kısma atıyoruz, yağmur sonrası ve yağmur sırasında gidiyoruz, sabah suyu akşam suyu ya da akşamdan sabaha aralıksız 10 saat avlanıyoruz yine de boş idk idk idk

Kısmet bakalım ne zaman olacak, ya da kısmet olacak mı ölmeden önce :) bir yanlış varsa da bulup çıkarmaya çalışıyorum ama henüz bulamadım maalesef yanlışı abi

3. timursen89422

timursen89422 timur

zannedersem bizim avlaklarada geliyorsunuz ...
    eğer karşılaşırsak bu konuyu enine boyuna bi konuşalım
    dün ilk defa atçek yapacak birini götürdük 5 dk.lık tarifle adam 3 palaz aldı:D :D :D
    fizyo terapiyi bilmemde senin iyi bir levrek terapiye ihtiyacın var:)
    ucuz yollu levro terapi verilir aklında bulunsun:D :D :D

4. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi sizin o taraflara bu sene çok az gittik, önceki yıllarda sadece o tarafları deniyorduk sonuç sıfır olunca farklı arayışlara da girdik, gittiğimiz en yakın mera gidiş dönüş 160-180 km arası, bazıları 230 km kadar.

Sen yeter ki levrek terapi vereceğim de ben çanakkaleye kadar da giderim :D:D Terapinin ucuz olmasına gerek yok abi sen levrek terapi yaparsın ben de sana fizyoterapi sağlık sigortası yaparım :D :)

5. timursen89422

timursen89422 timur

bizim buralara niyetiniz olursa haberimiz olsun inşaallah görüşelim
    gerçekten merak ettim buadar gidişe balık olmaması ilginç bi durum...
    nasiplerde bi sıkıntı yoksa(tıkandı baba nın durumu gibi:D :D :D ) gerisi çözülür inşaallah gönlünce rastgelsin:)

6. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Teşekkür ederim abi :) inşallah o tarafa geldiğimizde görüşelim. Balık olmasa da olur (alıştık nasılsa ) ama tanışıp tecrübelerinizden bir kaç gram alsak süper olur