Bu Resimler Yeni... bu resimleri unutmusum yuklemeye, yeni bir baslikda acmak istemedim!!! Melih usta, artik bunlardan daha iyisini cikaramasam, Temmuza bu resimle katilirim haberin olsun.
Arkadaslar, yegenimle birlikte balik avina cikmistik birkac saat bosuna olta saladiktan sonra, yegenimle birlikte aslinda girilmesi yasak tel orgulerle cevrili olan (akinti yuzunden) kenarda olta sallamya basladik. 10-15 dakika icinde 2 tane deve gibi Levrek cektik, daha evvelden neden buraya gelmedik diye kendimize kiziyorduk, derken hayirli sabahlar (flamanca) diye arkadan bir ses duydum hic arkama bakmadan selam verdim, oltayi saladim at-cek yapiyordum. gecenin zifiri karanliginda ne olur ne olmaz dedim arkama yeniden baktim ki ne goreyim iki tane polis, ellerinde el feneri zar zor tel orguleri asarak yaklastilar, " beyler burada balik tutmayi birak, buraya girilmesi dahi yasak" diye adam basi 50 euro ceza kestiler. yani sizin anlayacaginiz 2 balik 100 euro'ya mal oldu
Siki kontrol oldugundan degil, benim hic sansim yoktur kirk yilda bir girilmez yere giriyoruz, ensemizden yakalaniyoruz. Karizma cizilir diye kacmadik cezaya razi olduk, gerci bilseydim 100 euro ceza kesecekler tabana kuvvet derdim ama!!!!!....olsun ne yapalim vatan sagolsun.