Bu balıklar 07:30 - 08:00 arası yarım saat içinde alındı. Keşke işe gitmek zorunda olmasak, akın varken balığı bırakmak kötü oluyo yahu. dosya ekle sitesinin pop up sayfası için özür dilerim. Şu an başka bir siteye upload yapamıyorum.
palamutların maşallahı var.güzel av olmuş bence yazın fethiye de palamut avına gitmiştim gayet zevkli oluyor.
pazar sabahı için plan Sevgili Hasan Kardeşim, Yarın(Cumartesi) toplantım sebebiyle İstanbul da olacağım.Pazar sabahı da İstanbul da balık avı için plan yapabilirim.Eğer pazar sabahı için planın varsa beni de dahil edersen çok sevinirim.Benim için güzel bir fırsat olur bu...Netice itibariyle öğleden sonra 17:10 uçağıyla da geri döneceğim. Yardımlarını bekliyorum
Hasan, Bir ara özelden MSN adresini gönder.. ben on-line olduğum süreçlerde senin için imageshack sitesine upload yaparım Bu siteyi kullanmayalım lütfen pop-up'lar gerçekten rahatsızlık verici.. Balıklar gerçekten güzel muhtemelen ben de haftaya İstanbul'a gideceğim hafta içi de olabilir
olmaz böyle birşey bu gün işim çıktı gidemedim bakın şu güzel manzaraya,abi eline sağlık allah daha çok versin