Bu sahte, avcı olacak gibi.(El yapımı)

Konu, 'Malzemeni Kendin Yap (Keşfet & Paylaş)' kısmında diverozcan tarafından paylaşıldı.

1. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Teşekkür ederim Mustafa kardeş. Çok güzel bir forumumuz ve sizler gibi çok değerli paylaşımcı dostlarımız var. Yöneticilerimize de ayrıca teşekkür ederim seçicilikleri konusunda. Forumumuzun bu vesileyle de başarılı bir şekilde devamını dilerim. Sağlıcakla kalın.

2. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Sevgili Özcan abi, bu işler böyle olur zaten. Yaparsın, kopar, hımmm der bir dahakine sağlamını icat edersin. Tahminen bu senin ilk böyle bir sahte çalışman. Ve ilk sorti için yeterince yüksek bir çıtayı aşmışsın zaten. Gayet güzel olmuş. Bu gibi teknik detaylar hiç bitmez zaten. O yüzden sürekli herşeyin yenisi çıkar durur.

Zor olan, teori değil pratiktir. Yani aklından geçirdiğin şekli, böyle somut olarak çıkarabilmek. Sen bunu gayet güzel halletmişsin. İşin teori kısmı bu aşamadan sonra gelişir. Yok iğnesi çıkar, yok üstünün boya dökülür, yok suda döner vs. vs. Ama bu sorunlar çıktıkça, dur hele diyerek sorunu gidermenin yoluna bakılır. böylece hem teorik taraf gelişmeye, hemde oradaki birikimde pratiğe dönmeye başlar.

Ben daha önce çok yaptım bunlardan, benzer durumları da çok yaşadım. Teorik hususun iyi tarafı böyle kolayca paylaşılabilmesi. Eğer sahteler konusunda katkım olacak herhangi bir şey olursa, bundan mutluluk duyarım.

3. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Eline,emeğine sağlık

4. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    dam quick fienessa S70, Cormoran 360 cm bigfishing teleport, virax 360 kamış sualtı dalış malzemeler
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Sevgili Serdar kardeşim. Haklısın ilk çalışmam sayılır. Ama detaylara önem veren biri olduğum için elimden geldiğince aslına uygun yapmaya çalıştım. Teknik detayları da sayende aşacağım inşallah. Değerli yardım teklifin için de teşekkür ederim. En azından sahte balık çalışmalarım sürdüğü sürece daha çok görüş ve bilgilerine ihtiyacım olacağından şüphen olmasın. Kendine iyi bak, sağlıcakla kal .

5. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    teşekkür ederim.

Teşekkür ederim Vedat abi. Siz üstatlarımızın görüşleri de çok çok önemli bizler için. Allah başımızdan eksik etmesin. Sağlıcakla kalın.

6. yaban-cı

yaban-cı Koray

Favori Kamış:
    D.A.M E-MOTION 270
    Favori Makine:
    SHİMANO SEİDO 4000 FA
    En İyi Avı:
    sabır...
    çok şahane ellerinize sağlık

7. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    ==>: Hayran kaldım

Merhaba Bahadır kardeşim. Çok sevindim sana faydam olduysa . Yaptıktan sonra mutlaka burada sonucunu görmek isterim. Kendine iyi bak.

8. diverozcan

diverozcan özcan ercivan

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    akya 11 kg . didim
    Teşekkür ederim Koray bey.
    Selamlar